"Арену Львів" очолила 33-річна Ольга Манько, - ФОТО

Державне підприємство "Арена Львів" очолила 33-річна Ольга Манько. 1 грудня заступник міністра молоді та спорту Сергій Симонов представив керівницю колективу.

Як повідомили у пресслужбі Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА, Ольга Манько закінчила Київський національний університет імені Тараса Шевченка й Національну академію державного управління при Президентові України. Раніше була на посаді очільниці концерну "Медіа управління" й Всеукраїнського центру фізичного здоров‘я населення "Спорт для всіх".

Ольга Манько

У Міністерстві та профільному управлінні ЛОДА сподіваються, що нова очільниця зможе вирішити нагальні питання щодо "Арени Львів", які тягнуться ще з 2012 року, коли Львів приймав чемпіонат з футболу Євро-2012. Ольга Манько зустрілися з головою ЛОДА Максимом Козицьким та презентувала своє бачення розвитку інфраструктурного об'єкта. Цей план обіцяють невдовзі оприлюднити.

Додамо, раніше керівником "Арени Львів" був заслужений працівник фізичної культури та спорту України Юрій Майборода, який обіймав цю посаду з 2018 року. Він продовжить працювати на державному підприємстві на посаді заступника Ольги Манько.

Читайте також: У Львівській облраді новообрані депутати склали присягу: перелік імен