Похорон Романа Віктюка у Львові: ситуативно перекриватимуть рух

У понеділок, 23 листопада, у Львові попрощаються із відомим театральним режисером Романом Григоровичем Віктюком.

Як передає 032.ua, о 9:00 труну винесли з квартири на площі Галицькій, 7 у Львові та перенесли до Першого театру на вулиці Гнатюка, 11. О 10:00 стартує церемонія прощання у Першому театрі, там же о 12:00 відбудеться громадська панахида, усі охочі зможуть сказати прощальне слово.

Роман Віктюк

О 13:30 труну винесуть із театру до церкви св. Андрія на площі Своборній, 3А. На місці відбудеться відспівування та молитовний чин. О 14:30 розпочнеться остання путь Романа Віктюка. Учасники церемонії слідуватимуть за катафалком пішки до Личаківського цвинтаря.

О 15:00 відбудеться чин похорону на Личаківському цвинтарі. Поховають Романа Віктюка у родинному гробівці на полі №70. Захід триватиме до 16:00. На церемонії обіцяють дотримуватися усіх карантинних норм. Учасників просять дотримуватися дистанції, одягати захисну маску та використовувати дезінфектор. Церемонію супроводжуватиме патрульна поліція Львова, яка ситуативно перекриватиме дороги.

Нагадаємо, Романа Віктюка не стало у вівторок, 17 листопада. Театральний режисер родом зі Львова помер на 85-му році життя у Росії, в московській лікарні імені братів Бахрушиних. Відомо, 27 жовтня його госпіталізували з коронавірусом. 

Читайте також: Кількість хворих на коронавірус у Львові та області станом на 23 листопада