У ЛМР розповіли, коли та як курсуватиме тролейбус на Хуторівці

22 жовтня на сайті Львівської міськради повідомили, що 23 жовтня на Хуторівці почне курсувати тролейбус. Ірина Маруняк розповіла, як їздитиме маршрут №23. 

Як повідомила ЛМР заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, вночі 22 жовтня на Хуторівці протестують роботу тролейбусної мережі. Вулицею Хуторівка тролейбуси №23 почнуть курсувати від 6:20 23 жовтня

Початковою точкою маршруту транспорту буде вулиця Ряшівська, однак через Автовокзал тролейбус курсувати не буде. Наразі запустять лише 8 маршрутів №23, що курсуватимуть з інтервалом 7 хвилин. За словами Ірини Маруняк, у разі, якщо їх буде мало, то у листопаді кількість тролейбусів збільшать. 

Довідково. Капітальний ремонт вулиці Хуторівка робила компанія ТзОВ "Онур". Ціна такого ремонту коштувала 125 мільйонів гривень. На цій вулиці підрядник замінив усі комунікаційні мережі, облаштував дощові каналізації, влаштував контактну мережу для тролейбуса, побудував велодоріжки, світлофори та зупинки громадського транспорту. 

Нагадаємо, що у Львові планують облаштувати Середнє транспортне кільце. Про це повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Андрій Білий. Кільце має бути із розв’язками та добудовою двох вулиць.

Читайте також: Вілла Стеткевичів - пам’ятка архітектури: у Львові з'ясують, як суд міг скасувати цей статус

Матеріал підготовлено на основі повідомлення з сайту ЛМР