У Львові продовжили карантин до 31 жовтня

Фото ілюстративне, з відкритих джерел

1 вересня у Львові відбулося засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС. На виконання постанови Кабміну, комісія вирішила продовжити карантин на території Львова, Винник, Рудного і Брюхович до 31 жовтня.

Як повідомили у пресслужбі Львівської міськради, згідно з рішенням, у Львові виділять 3,37 млн грн для придбання кисневих концентраторів і 4 моніторів пацієнтів з функцією капнометрії для міських закладів охорони здоров’я. Ще 4 мільйони виділять для надання одноразової матеріальної допомоги медпрацівникам Львова, які беруть участь у допомозі пацієнтам із коронавірусом, та медпрацівникам, які інфікувалися COVID-19 під час роботи.

Нагадаємо, 26 серпня Кабінет Міністрів України на черговому засіданні вирішив продовжити адаптивний карантин в Україні на два місяці, до 1 листопада. Серед нових обмежувальних заходів - заборона проведення дискотек, роботи нічних клубів і розважальних закладів, установ громадського харчування із організацією дозвілля навіть у "зелених" зонах. Виняток становлять лише концерти, які проводять спеціалізовані заклади культури.

Додамо, станом на 1 вересня  Львові та області лабораторно підтвердили 14 703 випадки інфікування коронавірусом. 402 людини померло. Одужало 4449 пацієнтів. За добу виявили 193 нові випадки захворювання, 85 із інфікованих є мешканцями Львова.

За матеріалами Львівської міськради