На Львівщині зіткнулися п'ять автомобілів: загинула 37-річна мешканка Волині, - ФОТО

Фото: пресслужба поліції Львівщини

23 червня вранці на трасі Київ-Чоп у селі Тухолька Сколівського району трапилася дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися п'ять автомобілів. 

Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівщини. Водій автомобіля "ВАЗ-2105", 39-річний мешканець Волині, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу.  Внаслідок цього зіткнувся з вантажівкою Renault Magnum, за кермом якої перебував 46-річний житель Одеської області. Від удару легковика відкинуло. Сталося зіткнення ще з трьома автомобілями - MAN, Mercedes та Skoda Rapid, які рухались у попутному напрямку.  

На місці події загинула 37-річна пасажирка "Жигулів", жителька Волинської області. Водія цього ж автомобіля з тілесними ушкодженнями доставлено у лікарню.

Невдовзі правоохоронці повідомлять водію "Жигулів" про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 23 червня вранці на трасі Київ - Чоп біля села Чучмани Буського району зіткнулися мікроавтобус та легковик

За даними пресслужби поліції Львівщини