Діти Старосамбірщини зняли кліп про жахливу місцеву дорогу, - ВІДЕО

Фото - з відкритого доступу

Юні мешканці Старосамбірського району зняли кумедне відео про дорогу Стрілки-Мшанець. Таким чином вони намагаються привернути увагу до аварійного стану траси.  

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook отець Роман Гром, діти зняли цей кліп, аби привернути увагу до дороги Стрілки-Мшанець, яка постійно перебуває в аварійному стані. На його думку, саме це призвело до повного занепаду перспективного регіону.

"Життя тут, як на справжньому карантині: коли дощ - по дорозі плавають, а в сонячну погоду - задихаються... Можливість пересування дуже й дуже обмежена. Влада міняється, дорога - ні. А проектно-кошторисну документацію дороги виготовили невчасно", - розповідає священник.

Організаторами проекту стали: Назар Титар, гурт ModernFolk, отець Андрій Бунь, Назар Бандурі та діти. Роман Гром запевняє, що батьки юних акторів дозволили знімати відео та були присутні під час зйомок.

Нагадаємо, що на Львівщині завершують ремонтувати автомобільну дорогу державного значення Т-14-16 Львів – Пустомити – Меденичі. Офіційне відкриття траси має відбутися на початку червня. 

Читайте також: На Львівщині протестувальники перекрили основні автодороги: люди проти приєднання до ОТГ, - ФОТО/ВІДЕО