Коли в Україні можуть повноцінно запрацювати кафе та ресторани

Фото умовне: ua.depositphotos.com

26 травня під час традиційного онлайн-брифінгу міністр охорони здоров’я України Максим Степанов прокоментував ситуацію щодо пом'якшення обмежень карантину. Він розповів, коли можуть повноцінно запустити роботу кафе та ресторанів. 

Як повідомляє кореспондентка 032.ua, Максим Степанов розповів, що зараз епідеміологічна ситуація в Україні не дозволяє повноцінно відкрити кафе та ресторани. За його словами, це можливо розпочинаючи з 10 червня

Зазначимо, з 11 травня дозволили роботу терас закладів харчування. Також обслуговування на виніс. Все це з певними обмеженнями. Раніше кореспондентка 032.ua розповідала про вимоги роботи та перевірила, як відвідувачі та власники ресторанів у центрі Львова дотримуються правил. 

Нагадаємо, в Україні запровадили адаптивний карантин, який триватиме попередньо до 22 червня. Це дає змогу регіональним комісіям ТЕБ і НС посилювати протиепідемічні обмеження на місцях, якщо будуть спалахи захворювання. На Львівщині карантинні обмеження продовжили до 29 травня. Відповідно курсування транспорту відбувається у режимі спецперевезень. Не дозволили роботу готелів, проведення релігійних заходів, спортивних змагань. 

Читайте також: Коли "Укрзалізниця" розпочне продаж квитків: Криклій назвав умову