Виконком схвалив внесення змін до прейскуранту ЛКП «Музей» Личаківський цвинтар»

Виконавчий комітет Львівської міської ради 20 лютого прийняв рішення про внесення змін до рішення виконавчого комітету Львівської міської від 13.06.2008 №558 «Про затвердження цін на послуги ЛКП «Музей» Личаківський цвинтар» та україномовну друковану продукцію, яку реалізує підприємство.

«Діючий прейскурант цін музею залишався без змін від 2008 року, що є неможливим з ряду економічних причин, а саме: зростання мінімальної заробітної плати та комунальних послуг, збільшення вартості матеріальних ресурсів, а також зменшення поховальних місць на території Личаківського цвинтаря та відповідно до ухвали Львівської міської ради від 14.11.2012 р. № 1818 здійснення без орендно-охоронної плати почесних поховань воїнів УПА, політв’язнів, репресованих, їх дружин на полях № 42, 67, 76, 86-а та в родинні гробівці і могили на інших полях, що спричинило зменшення доходів музею. За цей період відбулося підвищення цін у всіх інших музеях Львівщини», – зазначає Михайло Нагай, директор ЛКП «Музею «Личаківський цвинтар».

Необхідність внести зміни до рішення виконавчого комітету Львівської міської ради виникла у зв’язку з потребою забезпечення беззбиткової діяльності ЛКП «Музей «Личаківський цвинтар» та успішного виконання показників фінансового плану на 2013 та наступні роки.

Зміни були внесені за такими пунктами: