Як у Львові планують відновлювати проведення масових подій: розробили 6 етапів

Фото умовне: leopolisjazz.com

20 травня Львівська міська рада представила напрацьований план відновлення проведення масових подій у місті. Його планують втілювати у шість етапів. 

Як повідомили у пресслужбі міськради, загалом реалізувати план мають до кінця листопада. Зокрема, наприкінці травня у Львові планують дозволити події до 10 осіб на відкритому просторі та у приміщенні. 

У червні розглядають можливість дозволити події до 50 осіб на відкритому просторі. У липні - серпні - до 50 осіб в приміщенні. У серпні - вересні - події до 100 осіб на відкритому просторі. Вересні - жовтні - події до 100 осіб в приміщенні та події від 100 осіб на відкритому просторі. Жовтні - листопаді — події від 100 осіб у приміщенні. 

Фото: етапи відновлення масових заходів / пресслужба ЛМР

Заступник мера Львова з питань розвитку Андрій Москаленко пообіцяв оприлюднити згодом подробиці щодо відновлення проведення подій у Львові. Зокрема, від коли і за яких умов запрацює ця етапність .

Нагадаємо, у травні у Львові запрацювали нові автокінотеатри. Зазначають, що їх діяльність є безпечною розвагою в карантинний час. Глядач не повинен залишати своєї автівки, а звук транслюватимуть у авто на FM-хвилі. 

Матеріал підготовлений на основі повідомлення зі сайту Львівської міськради

Партнерський матеріал
18:00, 20 вересня