У Львові дозволили роботу перукарень та салонів краси: які правила відвідування

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Сьогодні, 12 травня, міська комісія з питань ТЕБ та НС ухвалили рішення дозволити роботу перукарень, салонів краси та приватних стоматологічних кабінетів.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради. За словами мера міста Андрія Садового, за останню добу у Львівській області 27 нових випадків захворювання на коронавірус, це свідчить, що динаміка не підвищується.

Він зазначив, що дозвіл на роботу не означає вседозволеність, тому закликає дотримуватись всіх вимог та правил роботи під час карантину, щоб уникнути поширення захворюваності. 

Фото: протокол діяльності / пресслужба ЛМР

Нагадаємо, карантин в Україні продовжили до 22 травня, при цьому ввели послаблення обмежень з 11 травня, однак не всі рішення Кабміну впровадили у Львові одразу. З понеділка, 11 травня, жителі можуть відвідувати парки та сквери, музеї просто неба (Шевченківський гай, Личаківський цвинтар і музей "Територія терору"); літні майданчики, тераси кафе та ресторанів. 

Андрій Садовий повідомив, щодо продажу одягу та взуття є рішення обласної комісії з надзвичайних ситуацій про заборону роботи до 15 травня. Місто прийматиме своє рішення виключно після позитивного рішення обласної комісії.

Джерело інформації: пресслужба Львівської міської ради

Новини компаній
09:00, Сьогодні