Побачення у 100-річному трамваї: у Львові закоханим подарують романтичний вечір

До Дня святого Валентина, 14 лютого, у Львові закоханим дарують романтичний вечір - побачення у ретро-трамваї, якому понад 100 років. Розіграш незвичного подарунка триває у соцмережі. 

Взяти участь можна у мережі Instagram, подарунком для пари стане смачна вечеря у трамваї, його задекорують ліхтарями та гірляндами, під час побачення лунатиме приємна музика, а також передбачена професійна фотосесія.  Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради. 

Підготували незвичний подарунок Львівське КП «Львівелектротранс» разом з компанією «Подаруй казку», що організовує романтичні побачення у незвичних місцях. Переможця оберуть символічно 14 лютого рандомним способом та вручать йому сертифікат на побачення у львівському старовинному трамваї. 

Як зазначила зазначала речниця ЛКП «Львівелектротранс» Христина Осадчук, ця ідея виникла спонтанно, адже у старовинному трамваї дивовижна атмосфера, особливо, якщо це не просто трамвай, а відреставрований Sanoc, якому понад 100 років. 

Зазначимо, прочитати умови та деталі розіграшу, а також взяти участь можна на сторінці у соцмережі Instagram "Львівелектротрас" та  "Подаруй казку".

Фото: побачення у трамваї / podaruikazky.com

Нагадаємо, кореспондентка 032.ua публікувала добірку романтичних подій, які відбудуться у Львові 14 лютого. 

Джерело інформації: пресслужба Львівської міської ради 

Партнерський матеріал
18:00, 20 вересня