Свято кохання: куди піти у Львові в День Валентина

Незабаром, 14 лютого, українці відзначатимуть міжнародний День святого Валентина. У Львові в день всіх закоханих відбудеться низка заходів, де очікується неймовірна роматична атмосфера. 

Короспондентка 032.ua підготувала для наших читачів та читачок добірку подій, якими можна здивувати своїх коханих людей, а також, де їх можна знайти. 

Italian Best Shorts: Кохання у Вічному місті

Фото: Italian Best Shorts: Кохання у Вічному місті» / /planetakino.ua

До дня всіх закоханих вийде збірник італійських короткометражок про кохання «Italian Best Shorts: Кохання у Вічному місті». Це можливість побачити мелодрами та комедії, переможців різних італійських кінофестивалів, де зображено красу любові людських відносин зі світом, із собою, один з одним.

Де? ТРЦ Форум Львів (вул. Під Дубом, 7Б);

Коли? 14 лютого о 18:00;

Скільки? 120 гривень. 

Концерт Lords of the Sound  у Львівській опері

Афіша: Lords Of The Sound у Львівській опері

На день всіх закоханих у Львівській опері є нагода поринути у симфонічно-романтичний вечір з оркестром Lords of the Sound. Звучатимуть чуттєві хіти світової музики, а також саундтреки з найромантичніших кінофільмів: Майстер і Маргарита, Зоряні війни, Сутінки, Титанік, Привід Опери, Ромео та Джульєтта, Амелі, Мулен Руж, Запах жінки, La La Land, Багряний пік. 

Де? Львівський театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької (проспект Свободи, 28);

Коли? 14 лютого о 17:30 та 20:00;

Скільки? 290 - 1340 гривень.

Концерт Тіни Кароль 

Фото: Тіна Кароль / tsn.ua

Тіна Кароль приїде до дня всіх закоханих у Львові та виступить з новою програмою. Концерт співачки «Вабити, вабити…» - це можливість поринути у атмосферу кохання. Зазначимо, вона з піснею «Show Me Your Love» представляла Україну на пісенному конкурсі «Євробачення-2006», де посіла сьоме місце. 

Де? Malevich Night Club ( проспект В'ячеслава Чорновола, 2);

Коли? 14 лютого о 19:30;

Скільки? 649 - 1800 гривень.

Вистава "Ромео та Джульєта"

Фото ілюстративне: Ромео та Джульєта

14 лютого покажуть справжню історію кохання - виставу «Ромео і Джульєтта» за перекладом Юрія Андруховича, яка є однією з улюблених у світі серед глядачів та читачів, вона не втрачає актуальності та краси з часом. 

Де? Перший театр (вул. Гнатюка, 11); 

Коли? 14 лютого о 18:00;

Скільки? 40 - 120 гривень.

Драма-комедія "Доньки-матері"

Фото: Вистава «Доньки-матері» / театр "Воскресіння", фейсбук

Одпин з варіантів, як провести святковий вечір - поринути в історію, яку покажуть у театрі "Воскресіння". Зазначається, що вона надзвичайно проста, головними героїнями якої є дві повії, яких замовив багатий чоловік, а також він обов'язково хотів, щоб це були мама та донька. 

Де? Львівський академічний духовний театр «Воскресіння» (пл. генерала Григоренка, 5); 

Коли? 14 лютого о 19:00;

Скільки? 150 гривень.

Концерт скрипаля-віртуоза Святослава Кондратіва

Фото: концерт скрипаля Святослава Кондратіва / fashion-diplomacy.com

У День святого Валентина також можна насолодитися звучанням скрипки у Львівській філармонії, для всіх присутніх виступить скрипаль Святослав Кондратів. Він презентуватиме авторський проект "Світ очима скрипаля. Святослава Кондратіва називають українським Девідом Ґарреттом, яким є відомий німецький скрипаль, за його віртуозну гру на скрипці. 

Де? Львівська обласна філармонія (вулиця Чайковського, 7); 

Коли? 14 лютого о 19:00;

Скільки? від 190 гривень. 

Вечір "Святкуємо кохання"

Фото ілюстративне: .kinowetter.ch

В одному з ресторанів Львова влаштують вечір кохання, це чудова можливість провести час вдвох та насолодитися романтичними музичними акордами від Павла Ільницького, також презентують ексклюзивний десерт для закоханих, а під час святкування у присутніх буде можливість сфотографуватися на фоні святкової фотозони.

Де? Ресторан імпровізацій «Грушевський cinema jazz» (просп. Шевченка, 28);

Коли? 14 лютого о 19:00;

Скільки? 2500 гривень за двох осіб.

Зазначимо, хтось День святого Валентина проведе з коханою людиною, інші - не будуть святкувати, для декого - це буде чудовий привід знайти кохання, а для когось цей день стане одним із найважливіших - вони наважаться на одруження. Кореспондентка 032.ua дізналася, скільки пар вирішили одружитися у найромантичніший день року - 14 лютого. 

Партнерський матеріал
18:00, 20 вересня