Сором Львова: 6 людей, дії яких зганьбили місто у 2019 році

Сайт 032.ua продовжує підбивати підсумки минулого року та згадувати, що хорошого чи не дуже сталося у Львові упродовж 2019 року. Так, ми уже згадали про перемоги та провали року, головні кадрові призначення та про мешканців міста, якими варто пишатися. Зараз пропонуємо дізнатися про львів’ян, дії яких не викликають нічого іншого, крім гніву та іспанського сорому у мешканців міста, та пояснюємо чому.

Наталія Болюх

Болюх

“Міс Львів 2018” і “Міс Україна-Всесвіт” Наталія Болюх оскандалилась через зв’язки з російським чиновником, до якого вона постійно їздить, а також - через участь у пропагандистській програмі на телебаченні РФ. Жінка переконувала, що в Україні її переслідують “націоналісти”.

Ірина Федишин

Федишин

Торік відома естрадна співачка зі Львова - Ірина Федишин взяла участь у безкоштовному концерті в рамках харківського “Фестивалю сім’ї”, який перетворився на агітацію ексрегіонала Володимира Мисика. На сцені виступали також MARUV та Сергій Бабкін, потім слово взяв мер Харкова Геннадій Кернес і сам Володимир Мисик. Згодом співачка та її продюсер переконували, що не знали про агітацію та виступали лише на родинному фестивалі, але згодом з’ясувалось, що Ірині Федишин таки було відомо про виступ Мисика зі сцени. 

Ігор Ковальчук

Ковальчук

У 2019 році Львівська прокуратура розпочала “рейд” по медичних закладах області, де виявили корупційні схеми. Під час слідчих дій, обшукували й місця роботи та проживання директора Львівського державного онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру Ігоря Ковальчука, у якого вилучили більше 2 мільйонів гривень готівки, при тому що у деклараціях про доходи медик таких коштів не вказував. Відтак, депутатові Львівської облради мають оголосити підозру щодо участі у корупційній схемі.

Наталія Харченко

Харченко

На початку грудня минулого року втрапила у скандал і начальниця слідства ГУ Нацполіції у Львівській області Наталії Харченко. У соцмережах оприлюднили аудіозапис, на якому чути голос, схожий на її, який наказує підлеглим реєструвати злочини лише з її погодження. Якщо такі дії справді були у поліції, їх кваліфікуватимуть як перевищення службових повноважень. Обласна прокуратура відреагувала на інцидент та виявила 110 не внесених у реєстр свідчень про правопорушення.

Віталій Пугач

Торік за підозрою у вимаганні хабарів затримали керівника Львівського комунального підприємства “Збиранка” Віталія Пугача. Слідчі викрили схему фіктивного постачання вапна, яке нібито використовували для роботи станції очистки фільтратів на Грибовицькому сміттєзвалищі, а по факту використовували лише третину від зазначеної кількості. Решта суми (65%), призначеної для закупівлі вапна, йшла на “відкати”. Пугача затримали та повідомили про підозру за ч. 3 ст. 368 ККУ.

Мирон Варій

60-річного професора, колишнього завідувача кафедри теоретичної та практичної психології “Львівської політехніки” Мирона Варія у 2019 році спіймали на вимаганні хабара у студентки - 6000 гривень за успішну сесію та складену практику. Згодом Галицький райсуд визнав його винним у правопорушенні та наклав 25,5 тисяч гривень штрафу за хабарництво. Згодом його звільнили з роботи в університеті. 

Читайте також: Дізнайся, що тебе чекає у 2020 році, - ТЕСТ

Повне або часткове копіювання чи передрук тексту без письмової згоди редакції забороняється та вважається порушенням авторських прав

Автор: Лев Львович, фото з відкритих джерел

Новини компаній
13:00, Сьогодні