У Винниках встановили штучну ялинку та прикрасили ілюмінацією парк, - ФОТО

Як і у Львові, у Винниках 18 грудня засвітили головну різдвяну ялинку міста. Також тут прикрасили святковою ілюмінацією парк Незалежності.

Як розповіла журналістці 032.ua помічниця міського голови Винників Анастасія Пришляк, цьогоріч у місті встановили штучну ялинку висотою близько 7 метрів, яку прикрасили ілюмінацією та дерев’яними іграшками.

“Ми дуже хотіли, щоб наша ялинка об'єднала усіх винниківчан і щоб ми усі разом створювали прикраси. Тому вирішили створити дерев'яні іграшки, котрі також були у формі  одного з символів міста — смайлика. Іграшки розмальовували мер Винників Володимир Квурт, представники громадських організацій та культурних закладів, працівники пожежної частини, поліклініки, госпіталю Ю.Липи, місцеве духовенство, творчі колективи,  представники Окремого загону спеціального призначення “Вега”, а також школи та садочка”,  — розповіла Анастасія Пришляк.

Окрім головної ялинки там також прикрасили сім ялинок, що ростуть у парку, та інші дерева. На все це, за її словами, витратили близько 200 тис. грн, з яких 70 тис. грн виділили з міського бюджету, а решту надали спонсори.

Ялинку прикрашали працівники міської ради, члени ГО "Золота молодь Винник" та учасники проєкту Школа успішних людей.

Нагадаємо, 18 грудня також запалили головну ялинку Львова. 032.ua публікував її фото з висоти пташиного лету.