Меру Львова, якого підозрюють у зловживанні владою, оберуть міру запобіжного заходу

Сьогодні, 25 листопада, Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що засідання суду у його справі відбудеться в середу, 27 листопада, в Антикорупційному суді.

Відтак, засідання, на якому мають обрати міру запобіжного заходу Садовому, відбудеться о 12:15 у Києві у Вищому антикорупційному суді. Про судове засідання щодо зловживання владою у справі будівництва індустріального парку в Рясному Андрій Садовий повідомив на своїй Facebook-сторінці. 

Зазначимо, підозру міському голові Львова Андрію Садовому та іншим посадовцям мерії вручили щодо зловживання під час операцій із земельними ділянками на території Рясне-Руської сільради та які завдали збитків державі на суму понад 93,5 млн грн. Натомість, очільник міста переконує, що уже набрало законної сили рішення Восьмого апеляційного адмінсуду, яке підтверджує, що ділянка є в межах Львова, і право на розпорядження нею належить лише Львівській міськраді.

Нагадаємо, як раніше повідомляв кореспондент 032.ua, Андрій Садовий прокоментував ситуацію з отриманням підозри від антикорупційної прокуратури. 

Джерело інформації: Facebook-сторінка міського голови Андрія Садового