У Львові вщент згорів тролейбус №22, - ФОТО

22 листопада близько 19:20, на вулиці Науковій у Львові сталася пожежа в тролейбусі, що курсував за маршрутом №22. Подія трапилася у межах зупинки "вул. Симоненка" у напрямку до центру міста.

Як повідомив речник ЛКП "Львівелектротранс" Іван Бондар, водій не зміг самостійно за допомогою вогнегасника ліквідувати полум'я, тож вогонь заполонив весь кузов машини. Унаслідок пожежі люди не постраждали.

На місці працювали слідчі, пожежники та представники інших служб, рух тролейбусів на маршруті відновили о 20:00. Причини займання досі встановлюють. Наразі відомо лише те, що згорів автобус типу "гармошка".

Заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Андрій Білий заявив, що йдеться про вагон тролейбуса №606 - це машина 1991 року виготовлення. Попередньо, причиною пожежі називають коротке замикання тягових двигунів.

"Водій відчув запах диму, зупинив тролейбус, тролейбус зайнявся та згорів майже повністю поки приїхали пожежні. Пожежа локалізована. Ніхто не постраждав. "Львівелектротранс" проведе додаткове розслідування інциденту та надасть результати", - додав Андрій Білий.

Нагадаємо, у Львові перенесли зупинку трамваїв №8 з площі Франка. Упродовж кількох днів трамваї на двох маршрутах та автобуси на шести маршрутах курсуватимуть зі змінами. Корективи внесли і в рух автобусів №43 та №52.

Джерело: Іван Бондар