Акції в супермаркетах Львова у листопаді, - ЦІНИ

Здорова конкуренція на ринку спонукає великі мережі влаштовувати акції в супермаркетах Львова та знижувати ціни на окремі товари, а відтак, у покупців з’являється можливість зекономити на продуктах харчування. 

Кореспондент сайту 032.ua підготував для читачів добірку акцій та знижок, які пропонують супермаркети Львова у листопаді, з 8 по 20 число. Подивитися ціни на відповідну продукцію можна на скріншотах нижче. 

“Ашан”

Гіпермаркет “Ашан” влаштовує знижки з 8 по 10 листопада в деяких магазинах мережі на окремі продукти харчування. Так, по акції можна купити набори курячих яєць, запакований салат, арахіс, шоколад та чай в асортименті. До каталогу товарів зі знижками потрапили також: різні сорти капусти, огірки, сосиски, плавлений сир, сир “Брі”, м’ясо бройлера, яблука, хурма, варено-копчене куряче філе.

Eva

У мережі магазинів Eva з 8 по 10 листопада можна з суттєво зекономити на парфумах, тушах для вій, засобах для прання та жіночих гелях для душу.

“Свій маркет”

Продуктовий магазин “Свій маркет” пропонує цілий каталог продуктів, на які діють знижки упродовж 8 - 10 листопада. Це: кефір, чіпси, суміш горіхів, сирні крекери та бісквітні батончики.

“АТБ”

Торгова мережа гіпермаркетів “АТБ” також потішить акціями з 14 по 20 листопада на: книги (дитячі казки), лизуни, настільні дитячі ігри, книги з рецептами, іграшкові машинки, блокноти, мініквадрокоптери, інші дитячі іграшки, посуд для кухні (сковорідки, склянки, каструлі, чайники), а також контейнери для їжі й екоторбинки, рушники, білизну, капці, шапки, ефірні олійки, коробки, рукавиці, побутову техніку, штучні ялинки та новорічні прикраси, перуки, сувенірних Санта-Клаусів, набори прикрас тощо.

“Євротек”

Львівська гуртівня “Євротек” також організовує розпродажі продуктових товарів упродовж 8 - 10 листопада. У переліку товарів, що продаються по акції: авокадо, курячі четвертинки, шоколадні батончики, булочки, хурма, “корейка” (полядвиця), шоколад, печиво, майонез, молоко, шашлик, помело, салат, тістечка, скумбрія гарячого копчення, стегно куряче в маринаді, торт, вершки.

“Арсен”

Мережа супермаркетів “Арсен” у Львові також пропонує ряд товарів зі знижками з 8 по 10 листопада: авокадо, випічка, шоколадні вироби, курятина, молоко, ряжанка, риба.

Нагадаємо, незабаром в Україні влаштують традиційний щорічний розпродаж до “Чорної п’ятниці”. Раніше сайт 032.ua розповідав, куди у Львові можна віддати непотрібні речі та одяг тим, хто їх потребує.