В'язаний шарм: що носити львів'янам цього сезону, - ФОТО

В'язані речі не тільки ідеально підійдуть, щоб зігрітися у холодну пору року, але й допоможуть виглядати стильно. У цьому сезоні вони є трендовими, при цьому також практичними та елегантними. 

Стиліст-іміджмейкер Катерина Дорошенко розповіла кореспонденту 032.ua про найактуальніші модні в'язані речі сезону.  

Фото: Катерина Дорошенко

Як зазначає Катерина Дорошенко, в'язаний одяг сезону 2019 - 2020 дуже зручний, але при цьому елегантний і витончений. Загалом в'язана мода цього сезону тяжіє до простоти та лаконічності. Більшість колекцій виконані в стриманій колірній гамі, а принтів дуже мало. Отож, добірка в'язаних речей, які потрібно додати до свого гардеробу:  

Светр оверсайз 

Светр оверсайз добре комбінується з будь-яким одягом, як з джинсами-бойфрендами, так і з спідницями-олівцями. Якщо він довгий, то можна одягати, як сукню. Ідеально підійде для всіх типів фігур. Якщо хочете підкреслити талію – варто додати широкий пояс, взуття до светру підійде будь-яке. 

В'язані пальто

В'язані пальто - лаконічні моделі без прикрас. Це чудовий фон для кольорових шапок, шарфів та сумок. 

В'язані сукні

В'язані сукні підійдуть для всіх типів фігур. Головне - дивитися на довжину, вона має бути за коліно. А також важливообирати неприталений силует. Варто зазначити, що пряма сукня підійде абсолютно всім типам фігур та дівчатам та жінкам будь-якого віку. Можна носити не лише з чоботами, а й з кросівками та грубими черевиками.

В'язані костюми

Цього сезону в тренді костюм з подовженого светру та спідниці в темній гамі: коричневі, сірі, сині, болотні відтінки. Такий тандем з вовняної спідниці і светра разом з теплими колготками стане ідеальним рішенням для виходу на вулицю в нестійку холодну погоду.  Якщо ви приміряли такий костюм, а він підкреслює усі ваші неідеальні рельєфи, то приміряйте ті ж речі, але на розмір більше – і ця проблема пройде.

Довгий і об'ємний рукав

Також популярний в цьому сезоні довгий і об'ємний рукав. Він допоможе скорегувати вузькі плечі, адже приверне увагу до них. 

В'язаний одяг без рукавів

В'язаний без рукавів такожд на піку популярності. Варто зазначити, що головне обережно вибрати модель, щоб не виглядати занадато у стилі ретро.

В'язані речі з шарфом

Довгі шарфи з в'язаного полотна в парі з сукнею або светром дуже популярні. Вони додають зросту та візуально роблять вашу фігуру стрункішою. 

Незвичайні силуети

Незвичайні силуети характеризуються нерівними краями, відсутністю деталей, а також незвичайним способом одягання речей. Вони можуть зробити візуально широкі стегна зробити меншими, вузькі стегна - ширшими, а талію - вужчою. Це хороший спосіб правильно розставити акценти в тих місцях фігури, якими ви задоволені.

Додамо, раніше кореспондент 032.ua дізнався у дизайнерки про про ідеально сформовані луки львів'янок. Адже модні тенденції постійно змінюються, відтак на вулицях Львова можна побачити різні образи, які приміряють для себе мешканці.

Нагадаємо, львів’янин Олександр Костінський з другом-іноземцем Джанфранко розробив сайт із інтерактивною мапою України, де можна знайти місця, куди здати непотрібний одяг та речі.