Основний фінансист "Свободи" заволодів земельними ділянками АТОвців біля Львова

13 вересня 2019 року компанія, якою кінцево володіє депутат від "Свободи" Ігор Кривецький, стала власницею 65,51 га в селі Стрілки Львівської області.

Ще у далекому 2017 році сільська рада села Стрілки виділила учасникам АТО та місцевим мешканцям три земельні ділянки загальною площею у 65,51 га. Ці три ділянки утворили з 29 частинок, площею по 2 га, пишуть "Наші гроші".

Цими частинками свого часу володіли "одіозні львівські активісти", наприклад, Олег Дудок, Андрій Різничок та Костянтин Дерюгін. Однак вони свої землі, по суті, "віддали" або ж - продали фірмі ТзОВ "Еко фермі Едем".

На фото: Ігор Кривецький з дружиною (взято з Facebook).

І саме "Еко ферма Едем", яку "поглинуло" ТОВ "Узлісся", яким керує депутат від партії "Свобода" Ігор Кривецький, заволоділа у вересні цього року 65,51 га землі вартістю у 353,12 тис. грн.

Досить довго на Публічній кадастровій карті інформація про ці землі значилася як прихована. І обласні, і районні чиновники Держгеокадастру ігнорували офіційні запити журналістів. Загально, депутатові Кривецькому на сьогодні належить понад 110 га в Перемишлянському районі.

Нагадаємо, що 2 листопада одіозного львівського нардепа Ярослава Дубневича Вищий антикорупційний суд відпустив під заставу у 100 мільйонів гривень.

За матеріалами "Наші гроші"