7 місць у Львові, де готують найсмачніше м'ясо

У рамках редакційного спецпроекту "Тест-драйв закладів Львова" кореспондент 032.ua пропонує добірку ресторанів у Львові, де можна скуштувати страви з м'яса. 

Перша львівська грильова ресторація м'яса та справедливости

Ідея закладу присвячена особливій львівській посаді – катові. Після приходу демократії кат відкрив свій м'ясний ресторан, бо хто ж ліпше знається на м'ясі, як не він. У меню ресторації стейки, ковбаси, шашлик, ребра. М’ясо готують на вогні на очах у відвічувачів. А також відвідувачам пропонують салати, десерти, гарніри, рибу та різноманітні напої. 

Адреса: вулиця Валова, 20;

Графік роботи: пн-чт: 11:00 - 00:00; пт-нд: 11:00 - 02:00;

Контакти: 050 430 2826.

Ресторан "Скотина"

Особливістю закладу "Скотина" вважається наявність вапо-гриля, на якому готують соковиті м'ясні стейки. Також облаштована відкрита кухня, а тому гості можуть спостерігати всі процеси приготування замовлених страв. Меню складається з популярних і авторських страв американської, італійської, європейської та японської кухонь. Меню насичене, є хороший вибір м'ясних страв.

Адреса: вулиця Наукова, 7Б;

Графік роботи: пн-нд: 11:00 - 22:00;

Контакти: 068 011 5500. 

Ресторан "The м'ясо"

Як зазначають у закладі, вони сповідують культ м'яса. Відтак, у ресторані "The м'ясо" є окреме меню м'ясних страв, серед них: стейк з яловичої вирізки, яливичої полядвиці, стейк з реберної частини, стейк свинний по-східному, стейк курячий з ананасом та ягідним соусом. 

Фото: The М‘ясо, фейсбук

Адреса: вулиця Гетьмана Мазепи, 1б;

Графік роботи: пн-нд: 10:00 - 22:00;

Контакти: 068 009 8998. 

Ресторан "На мангал" 

«На Мангал» –  це  стейк-хаус у Львові. Щодня тут пропонують скуштувати 19 видів різного мяса. Стейки з мармурової яловичини витримуються за технологією dry aged, що робить їх надзвичайно ароматними та ніжними. За приготуванням стейку можна спостерігати, адже готують його на відкритому мангалі. Також у залі ресторану є вітрина з сирим мясом, з якої можна обрати шматок до смаку.

Адреса: проспект Шевченка, 25;

Графік роботи: пн-чт: 10:00 - 00:00; пт-нд: 10:00 - 02:00;

Контакти: 063 529 3771. 

Ресторан Mon Chef

Mon Chef – ресторан у центрі Львова, де панує культ м’яса.  У закладі пропонують класичні стейки з мармурового м'яса, популярні в усьому світі: ароматний «Нью-Йорк» , ніжний «Філе-міньйон» та  соковитий «Рібай». 

Адреса: вулиця Городоцька 15;

Графік роботи: пн-нд:  07:00 – 23:00; 

Контакти: 050 372 8291.

Ресторан Mons Pius

Ресторан Mons Pius популярний завдяки м'ясним стравам. Як зазначають у закладі, вони не пропонують нічого зайвого, крім кращих стейків, відібраних руками професіоналів, з яловичини трав'яного або зернового відкорму, сухого або вологого зізрівання терміном до 30-ти днів. Стейки доводяться до свого доконаного виду в печі при температурі 300 градусів приправляючи лише сіллю. 

Адреса: вулиця Лесі Українки, 14;

Графік роботи: пн-нд:  11:00 – 23:00; 

Контакти: 0322 356 060. 

Ресторан Love&Lviv

У ресторані Love&Lviv у меню м’ясні страви займають чільне місце. Відвідувачам пропонують стейк з яловичини, яловичу вирізку у кавовій золі, свинячі ребра, кролик конфі з шафрановим рисом, медальйони зі свинини, баранячу ніжку з овочами та інші позиції, які зацікавлять любителів м'яса. Серед соусів: цезар, сирний, демігляс, грибний, журавлиновий, тайський, чілі та аджика.

Адреса: вулиця Стрийська, 66;

Графік роботи: пн-нд:  11:00 – 23:00; 

Контакти: 098 715 8851. 

Додамо, кореспондент 032.ua розповів про нові ресторани Львова та заклади, які розпочали працювати у нашому місті з вересня.

Цей матеріал не є рекламним та був підготовлений для спецпроекту "Тест-драйв закладів Львова", у якому автори висловлюють свою суб'єктивну думку.