У рамках редакційного спецпроекту "Тест-драйв закладів Львова" кореспондент 032.ua пропонує добірку ресторанів у Львові, де можна скуштувати страви з м'яса.
Перша львівська грильова ресторація м'яса та справедливости
Ідея закладу присвячена особливій львівській посаді – катові. Після приходу демократії кат відкрив свій м'ясний ресторан, бо хто ж ліпше знається на м'ясі, як не він. У меню ресторації стейки, ковбаси, шашлик, ребра. М’ясо готують на вогні на очах у відвічувачів. А також відвідувачам пропонують салати, десерти, гарніри, рибу та різноманітні напої.
Адреса: вулиця Валова, 20;
Графік роботи: пн-чт: 11:00 - 00:00; пт-нд: 11:00 - 02:00;
Контакти: 050 430 2826.
Ресторан "Скотина"
Особливістю закладу "Скотина" вважається наявність вапо-гриля, на якому готують соковиті м'ясні стейки. Також облаштована відкрита кухня, а тому гості можуть спостерігати всі процеси приготування замовлених страв. Меню складається з популярних і авторських страв американської, італійської, європейської та японської кухонь. Меню насичене, є хороший вибір м'ясних страв.
Адреса: вулиця Наукова, 7Б;
Графік роботи: пн-нд: 11:00 - 22:00;
Контакти: 068 011 5500.
Ресторан "The м'ясо"
Як зазначають у закладі, вони сповідують культ м'яса. Відтак, у ресторані "The м'ясо" є окреме меню м'ясних страв, серед них: стейк з яловичої вирізки, яливичої полядвиці, стейк з реберної частини, стейк свинний по-східному, стейк курячий з ананасом та ягідним соусом.
Адреса: вулиця Гетьмана Мазепи, 1б;
Графік роботи: пн-нд: 10:00 - 22:00;
Контакти: 068 009 8998.
Ресторан "На мангал"
«На Мангал» – це стейк-хаус у Львові. Щодня тут пропонують скуштувати 19 видів різного мяса. Стейки з мармурової яловичини витримуються за технологією dry aged, що робить їх надзвичайно ароматними та ніжними. За приготуванням стейку можна спостерігати, адже готують його на відкритому мангалі. Також у залі ресторану є вітрина з сирим мясом, з якої можна обрати шматок до смаку.
Адреса: проспект Шевченка, 25;
Графік роботи: пн-чт: 10:00 - 00:00; пт-нд: 10:00 - 02:00;
Контакти: 063 529 3771.
Ресторан Mon Chef
Mon Chef – ресторан у центрі Львова, де панує культ м’яса. У закладі пропонують класичні стейки з мармурового м'яса, популярні в усьому світі: ароматний «Нью-Йорк» , ніжний «Філе-міньйон» та соковитий «Рібай».
Адреса: вулиця Городоцька 15;
Графік роботи: пн-нд: 07:00 – 23:00;
Контакти: 050 372 8291.
Ресторан Mons Pius
Ресторан Mons Pius популярний завдяки м'ясним стравам. Як зазначають у закладі, вони не пропонують нічого зайвого, крім кращих стейків, відібраних руками професіоналів, з яловичини трав'яного або зернового відкорму, сухого або вологого зізрівання терміном до 30-ти днів. Стейки доводяться до свого доконаного виду в печі при температурі 300 градусів приправляючи лише сіллю.
Адреса: вулиця Лесі Українки, 14;
Графік роботи: пн-нд: 11:00 – 23:00;
Контакти: 0322 356 060.
Ресторан Love&Lviv
У ресторані Love&Lviv у меню м’ясні страви займають чільне місце. Відвідувачам пропонують стейк з яловичини, яловичу вирізку у кавовій золі, свинячі ребра, кролик конфі з шафрановим рисом, медальйони зі свинини, баранячу ніжку з овочами та інші позиції, які зацікавлять любителів м'яса. Серед соусів: цезар, сирний, демігляс, грибний, журавлиновий, тайський, чілі та аджика.
Адреса: вулиця Стрийська, 66;
Графік роботи: пн-нд: 11:00 – 23:00;
Контакти: 098 715 8851.
Додамо, кореспондент 032.ua розповів про нові ресторани Львова та заклади, які розпочали працювати у нашому місті з вересня.
Цей матеріал не є рекламним та був підготовлений для спецпроекту "Тест-драйв закладів Львова", у якому автори висловлюють свою суб'єктивну думку.