Львів'ян запрошують на перший фестиваль вина та мистецтва: де та коли

У Львові, з 28 до 29 вересня, з 10:00 до 22:00, у старому трамвайному депо на перехресті вулиць Сахарова та Вітовського, пройде перший фестиваль вина та мистецтва "Lviv art and wine festival".

Про це повідомляє 032.ua.

Фестиваль має стати новим форматом мистецької та гастрономічної взаємодії. Тут планують створити зручну платформу для спілкування молодих митців та їх обміну досвідом, а ще популяризувати українське вино та сприяти розвитку цієї галузі в Україні. Саме тут малі крафтові винарні познайомлять вас зі своїм продуктом.

Афіша фестивалю "Lviv art and wine festival":

На одній локації організатори зберуть досвідчених виноробів та авторські винарні зі Львова, Одеси та Бакоти.

Також на гостей чекає вулична їжа від локальних закладів та арт-зона, де протягом двох фестивальних днів ви зможете відвідати виставку картин сучасного мистецтва та надихнутися скульптурами та інсталяціями львівських митців. А поруч з арт-зоною функціонуватиме лекторій, де можна послухати лекції відомих сомельє чи взяти участь у цікавих мистецьких воркшопах.

А ввечері для вас гратимуть кавер-гурту "the Fool та ambient" та проект "MANU".

Вхід на перший фестиваль вина і мистецтва коштуватиме 30 гривень, а кожен відвідувач отримає в подарунок дегустаційний келих.

Нагадаємо, раніше журналістка 032.ua розповідала про "Авангард фестиваль" у Львові. Додамо, сайт 032.ua підготував для своїх читачів прогноз погоди на тиждень.