Прогноз погоди на тиждень: до Львова йде потепління

Протягом 24 – 29 вересня львів'янам та жителям міста обіцяють поступове підвищення температури повітря.

Про це повідомляє 032.ua з посиланням на Sinoptik.ua.

Так, сьогодні, 24-го вересня, у Львові буде хмарна погода, яка протримається до вечора. Без опадів. Температура вночі + 7°, вдень прогнозують 17° тепла, на вечір знову стане холодніше – до + 10°. 

За даними ресурсу Sinoptik.ua, у середу, 25-го вересня, у Львові протягом дня буде хмарно. Ввечері можливо пройде дощ. Температура повітря до 18° тепла.

У четвер, 26-го вересня, хмарна погода протримається у Львові увесь день. Уночі очікується дрібний дощ. Вранці  без опадів. У середині дня дрібний дощ розпочнеться знову і йтиме до самого вечора. Вдень буде до 18° тепла, вітер північно-західний, до 2,7 м/с. 

У п'ятницю, 27-го вересня, ввечері погода у Львові проясниться, але до цього моменту небо буде вкрите хмарами. Вночі та вранці опадів не очікується. Удень йтиме дрібний дощ, проте ближче до вечора він закінчиться. Температура повітря вдень – до 19° тепла.

У суботу, 28-го вересня, вранці у Львові небо буде ясним, а вдень вкриється хмарами, які не зникатимуть до завершення дня. Без опадів. Вдень буде до 21° тепла, вітер південно-західний, до 4,6 м/с. 

У неділю, 29-го вересня, з ранку до самого вечора у Львові небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Вдень буде до 20° тепла, вітер західний, до 4,4 м/с. 

Нагадаємо, раніше журналістка 032.ua розповідала, як з'їздити зі Львова у Ковель і на що там подивитися. А також куди піти у Львові цього тижня за 0 гривень. 

Додамо, 032.ua вирішив згадати разом із вами, які речі зникли з нашого життя та залишаться лише у спогадах львів'ян, адже ‒ їх знищили, демонтували, перенесли. 

Новини компаній
13:00, Сьогодні