Куди піти у Львові безкоштовно 3 та 4 серпня

032.ua розповідає про найцікавіші події вікенду у Львові та рекомендує, куди піти у перші вихідні серпня. 

Акустичний вечір 

Сихівчан запрошують підтримати молодих виконавців та гарно провести вечір суботи. “Сихів Медіа” кличе на акустичний концерт та запрошує музикантів зголошуватися.  Мова пісень - українська або англійська. Стиль - без обмежень.

Коли: 3 серпня, 18:00, 

Де: Сквер Гідності (пр. Червоної Калини, 109), 

Скільки: вхід вільний.

Кіно просто неба “Хатіко”

У Парку культури триває сезон кінопоказів під зорями. Цієї суботи показуватимуть фільм “Хатіко”. Ця історія, заснована на реальних подіях, розповідає про неймовірну відданість та дружбу, на яку тільки може заслуговувати людина від свого чотирилапого улюбленця. Навіть, якщо ви вже бачили цей фільм, переглянути його ще раз не буде зайвим. 

Коли: 3 серпня, 21:30, 

Де: Парк культури та відпочинку (вул. Болгарська, 4)

Скільки: безкоштовно.

Сансет Друзі

Любителів “відриватися”, як Джої, танцювати, як Чендлер, чи бути модними, як Рейчел, кличуть долучитися до компанії “Друзів” на терасі та згадати найкращі часи 90-х. Тут можна буде потанцювати та відпочити, спостерігаючи за героями улюбленого серіалу. FC/DC 16+

Коли: 3 серпня, 19:00, 

Де: FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24)

Скільки: вхід до 20:00 безкоштовний, після - 75 грн.

RCR Khomenko Rework

Цієї неділі у галареї сучасного мистецтва Zefirina всі охочі зможуть зробити наклейку принта дизайнерки Ясі Хоменко на речі, які принесуть з собою. Дизайнерські футболки і сорочки також можна буде придбати на місці. Також на гостей чекатиме експозиція робіт Вадима Панченко і Міри Бачкур та виступ гурту Incomer.

Коли: 4 серпня, 12:00, 

Де: Zefirina, завод РЕМА (вул. Заводська 31),

Скільки: вхід вільний.

ГВ на коциках

Майбутніх та годуючих грудьми мам запрошують на «ГВ на коциках». Захід традиційно проводять з нагоди Всесвітнього тижня підтримки грудного вигодовування (1−7 серпня). Подію організовують для привернення уваги до питань грудного вигодовування. Тут можна буде отримати безоплатну консультацію сертифікованих консультантів з ГВ та педіатрів дружніх до ГВ.

Коли: 3 серпня, 11:00, 

Де: Стрийський парк (на галявині за лебедями),

Скільки: вхід вільний.

Більше подій, які триватимуть у Львові цього вікенду, шукайте у нашому розділі “Афіша”. 

Читайте також: У мандри зі Львова: вгадай значення 10 повсякденних іноземних слів