Де шукати дешеві авіаквитки зі Львова: 7 онлайн-ресурсів

У розпалі літньої пори та сезону відпусток 032.ua допомагає львів’янам спланувати відпочинок самостійно та розповідає про онлайн-майданчики, де можна знайти дешеві авіаквитки. 

Сайт Ryanair

Шукати бюджетні варіанти для поїздок завдяки дешевим квиткам можна безпосередньо через сайти лоукостерів. Так, зі Львова чимало рейсів обслуговують ірландський Ryanair та угорський Wizz Air. Обидва перевізники регулярно влаштовують акції та розпродажі квитків, особливо напередодні свят. Попри те, що дешеві авіаквитки можна придбати впродовж короткого проміжку - від однієї до трьох діб, на офіційному сайті все-таки можна знайти квитки до омріяної країни за найнижчими цінами. 

Зі Львова доступні рейси до Німеччини (Дюссельдорф (Веце) та Меммінгем), Польщі (Краків та Варшава (Модлін)) та Великобританії (Лондон (Станстед)).

Офіційний сайт за посиланням

Читайте також: Чи змогли б ви скласти ЗНО з фізики, - ТЕСТ

Сайт Wizz Air

Ще один лоукост-перевізник, який літає зі Львова, також регулярно влаштовує квиткові розпродажі. Wizz Air обслуговує одразу 10 рейсів зі львівського аеропорту: Франкфурт-Хан (Німеччина), Копенгаген (Данія), Вільнюс (Литва), Берлін Шенефельд (Німеччина), Дортмунд (Німеччина), Лондон Лутон (Великобританія), Вроцлав, Ґданськ, Катовіце (Польща) та Словаччина (Братислава). 

Офіційний сайт за посиланням

Додамо, що, бронюючи авіаквитки на сайті лоукостера, слід уважно читати умови та “прибирати” непотрібні галочки навпроти додаткових послуг: подвійний багаж, більше місця для ніг, зручне сидіння тощо. Ну, і, звісно, бронювати квитки слід завчасно. Все це також дозволить зекономити. 

Читайте також: ТОП-5 фільмів, які варто подивитися у кінотеатрах Львова у липні

Skyscanner

Один з найпопулярніших ресурсів для пошуку квитків серед мандрівників. Це інструмент, який допоможе знайти найвигідніші пропозиції від авіакомпаній. Пошукова система сканує всю веб-мережу й надає якнайповніші дані про пропозиції авіаквитків, готелів і прокату автомобілів, допомагаючи користувачам обрати найбільш оптимальний варіант. 

Перейти на Skyscanner можна за посиланням

Lowcost Avia

Ресурс, який допомагає не лише відслідковувати акції та розпродажі від перевізників, а й шукати дешеві авіаквитки. Тут можна надихатися ідеями для мандрівок та знаходити корисні інструкції для туристів-новачків. 

Перейти можна за посиланням

Kiwi.com

Ще один сервіс для пошуку квитків від лоукост-авіакомпаній і не тільки. Задавши потрібні міста вильоту та прибуття, тут можна отримати не лише можливі прямі варіанти сполучення, а й бюджетні перельоти з пересадками чи рекомендації щодо вибору інших напрямків та сполучень. 

Перейти можна за посиланням

Azair та Drungli

Ще два ресурси, які можуть стати в нагоді при пошуку дешевих авіаквитків. Drungli має функцію пошуку оптимального варіанту для подорожі та велику кількість фільтрів для точнішого вибору. Щодо ресурсу AZair, то тут можна взагалі не  вводити точні дані подорожі. Досить знати, на скільки днів ви хочете поїхати у подорож, приблизно в який час (наприклад, "в липні і серпні"), в який регіон. AZair самостійно скомбінує всі доступні та можливі авіасполучення, включаючи пересадки (навіть якщо йдеться про різнi авіакомпанії) і запропонує найдешевші варіанти.

Обидва сайти мають українську версію. Перейти можна ТУТ і ТУТ

Читайте також: 7 позитивних новин місяця зі Львова

Нагадаємо, раніше 032.ua писав куди полетіти зі Львова влітку: ТОП-5 європейських міст з прямим авіасполученням.

*Повне або часткове копіювання матеріалу без письмової згоди редакції забороняється.