Без черг: як у Львові подати показники за газ, - ІНСТРУКЦІЯ

032.ua розповідає про 6 способів, як у Львові можна подати показники за газ, зробивши це без черг та навіть не виходячи з дому.

Як інформують у “Львівгазі”, для того, щоб оплачувати лише за спожиті куби газу, споживачам необхідно щомісяця 1 числа фіксувати показання свого лічильника газу і передавати їх газовій компанії з першого по п’яте число.

Зробити це можна одразу кількома способами:

1. Через Особистий кабінет

Подавати газові показники можна на сайті 104.ua у особистому кабінеті. Для реєстрації кабінету слід вказати номер особового рахунку і суму останнього платежу. Детальну інструкцію як зареєструватися в Особистому кабінеті, можна знайти ТУТ.

2. Через мобільний додаток

Завантажити тестову версію додатку 104 Mobile на свій мобільний можна за посиланням. Тестова версія 104 Mobile розроблена для мобільних пристроїв, які працюють на операційній системі Android (версія 4.1 або вище). Власники iPhone можуть встановити додаток 104 Mobile Light.

3. Через чат-бот у Viber

Для реєстрації у чат-боті 7104ua потрібно відсканувати QR-код через месенджер, ввести особовий рахунок, суму останньої оплати або номер лічильника. Зареєструватись можна за допомогою детальної інструкції ТУТ.

Читайте також: До 16 липня батьки повинні подати документи на зарахування дітей у садки Львова, - РОЗ'ЯСНЕННЯ

4. За допомогою SMS

У повідомленні, яке слід надіслати за номером 7104, необхідно вказати номер рахунку та показання лічильника у форматі: ХХХХХХХХХХ YYYYY, де ХХХХХХХХХХ – 10 цифр особового рахунку, YYYYY – показання лічильника (до 5 цифр).

Між даними особового рахунку і показаннями необхідно ввести пробіл.

Після відправлення повідомлення споживач автоматично отримує відповідь: «Ваші показання прийняті та оброблені. Дякуємо».

Якщо клієнт отримав відповідь «Невірний формат», це означає, що дані, які він надіслав, вказані не коректно. Йому необхідно їх перевірити та повторити спробу. За даними операторів, вартість відправлення SMS на номер 7104 для абонентів мережі "Київстар", lifecell та МТС і Vodafone становить 1 гривню.

5. Зателефонувавши в контакт-центр

Контакт-центр працює без вихідних та без обідньої перерви.з 8:00 до 20:00. Телефони: 032 29 07 104, 032 24 23 104, 067 21 77 104 та 067 33 32 104. Користуючись підказками голосового меню, слід ввести номер особового рахунку та показники.

6.  Через email

Подати показники також можна електронною поштою contact@lv.104.ua, вказавши номер особового рахунку або ПІБ та адресу.

Нагадаємо, раніше 032.ua публікував матеріал "Як записатися на прийом до міського голови Львова".

Новини компаній
13:00, Сьогодні