Куди полетіти зі Львова влітку: ТОП-5 європейських міст з прямим авіасполученням

032.ua підібрав п’ятірку напрямків, куди можна полетіти прямим рейсом зі Львова.

До Копенгагена

На початку березня цього року зі Львова запустили прямий авіарейс до столиці Данії, розташованої на берегах протоки Ересунн. Рейси до Копенгаґена виконують двічі на тиждень – кожної середи та неділі.

Що побачити

Попри те, що Копенгаген одне з найдорожчих європейських міст, тут є чимало локацій, які можна відвідати безкоштовно. Найвідвідуваніше і найвідоміше місце Копенгагена - Гавань Нюхавн, яка відкрита для відвідувачів. Також необхідно побувати у міській Ратуші та замку Розенборг.

Середня вартість квитків зі Львова від Wizz Air: від 1000 грн

Читайте також: Де у Львові дивитися фільми просто неба: розклад сеансів

До Кракова

Торік наприкінці жовтня зі Львова до Кракова свій перший літак запустила ірландська компанія Ryanair. Скористатися прямим перельотом до одного з найтуристичніших міст Польщі можна щовівторка, четверга та суботи.

Що побачити

Польське місто на березі Вісли заманює туристів атмосферою та королівською архітектурою. Обов’язковими для гостей Кракова є відвідини Ринкової площі, а також найстарішого ринку міста - «Суконних рядів».

Середня вартість квитків зі Львова від Ryanair: від 20 євро.

До Братислави

Столиця Словаччини отримала пряме авіасполучення зі Львовом наприкінці жовтня 2018-го. Перельоти виконує компанія Wizz Air кожного вівторка, четверга і суботи.

Що побачити

Одна із найзатишніших європейських столиць приваблює туристів своєю елегантністю та спокійною атмосферою. Сюди варто приїжджати заради тутешніх замків, Старої ратуші та площі, а також Президентського палацу.

Середня вартість квитків зі Львова від Wizz Air: від 700 грн. 

До Вільнюса

Вільнюс - одне з найкрасивіших міст не лише Прибалтики, а й Європи. Торік у кінці жовтня компанія Wizz Air також запустила новий напрямок зі Львова до столиці Литви. Польоти здійснюють кожного понеділка та п’ятниці.

Що побачити

Один з головних символів міста - Вежа Гедиміна, яка водночас є найбільш відвідуваною історичною пам’яткою. Тут також можна прогулятися територією Вільнюського університету або ж відвідати старовинні собори та храми, яких у місті понад півсотні.

Середня вартість квитків зі Львова від Wizz Air: 1200 грн. 

Читайте також: ТОП-7 безкоштовних подій літа у Львові

До Дортмунда

З березня 2018-го року перельоти до німецького Дортмунда зі Львова здійснює Wizz Air. Попри те, що Дортмунд є одним з промислових центрів, його прикрашає особлива архітектура та атмосфера. Авіарейси доступні двічі на тиждень – у четвер та неділю.

Що побачити

Однією з найцікавіших архітектурних пам'яток Дортмунда є будинок Дельвіга, який є справжнім замком на воді. Варто побувати й на Старому ринку, який прикрашає частину Старого міста.

Середня вартість квитків зі Львова від Wizz Air: від 700 грн. 

Нагадаємо, раніше 032.ua писав про 5 нововведень, які запровадять у Львові з червня.

Усі використані фото з відкритих джерел

*Повне або часткове копіювання матеріалу без письмової згоди редакції забороняється.