Львівська вчителька отримала догану через гомофобію, - ВІДЕО

В школі №93, що на Сихові, вчителька християнської етики негативно висловилася про людей нетрадиційної орієнтації.

Про це повідомили журналісти Zaxid.net.

Ще у квітні цього року одна з учениць восьмого класу школи №93 виклала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram відео, де вчителька з християнської етики Мирослава Ст. (повне ім’я не розголошуємо з етичних міркувань) розповідає учням про гомосексуалізм в негативному контексті.

“Ви знаєте, що таке статеві органи? Що носить чоловік у своїй спермі? Це сам Господь Бог з неба дав. А він то пхає куди? Там де що, г**но? І що народжується з того? Ур**и! Г**и! Повірте, після г**ика піти в туалет, то ти вмираєш”, - розповідає вчителька Мирослава учням.

Пізніше учениця видалила відео. Проте 10 травня це ж відео з’явилося на сторінці Depo.Lviv у Facebook.

За словами директорки школи №93 Олесі Мандзюк, вчительці християнської етики винесли догану відразу після публікації скандального відео. А в кінці цього навчального року педагога планують звільнити з посади.

Після інциденту на уроках християнської етики крім вчительки присутні ще представники адміністрації школи. А частина батьків учнів відмовилась від уроків християнської етики.

Нагадаємо, раніше стався прикрий інцидент за участі педагога школи №98, що теж на Сихові. 13 січня 2019 року стало відомо, що під час шкільної поїздки в Італію, десятикласника Львівської школи №98 залишили напризволяще на кордоні. Відтак, школяру довелося в темну пору добисамостійно добиратися до Львова. Після поїздки хлопець занедужав, внаслідок переохолодження в нього упродовж трьох днів була висока температура. Вчительку Львівської школи №98, яка залишила учня десятого класу без нагляду на кордоні, рекомендували звільнити з посади.