Стало відомо, чому чоловік хотів викинутись з вікна відділку поліції

Вчора, 11 квітня, близько 17:30 у Сихівському відділі поліції чоловік погрожував, що вистрибне з вікна.

Як повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області, під час проведення слідчих дій 28-річний тернопольчанин вискочив на підвіконня та вимагав приїзду журналістів.

Джерело фото: "Варта-1"

З чоловіком розмовляли правоохоронці, які таки переконали чоловіка зійти з підвіконня та продовжили бесіду з ним уже в кабінеті.

У поліції розповіли, що мешканець Тернополя вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за пограбування та крадіжки, Зокрема 28-річний чоловік може бути причетним до пограбування перехожого на проспекті Червоної Калини у Львові, яке сталось вночі 10 квітня. Правопорушник погрожував 33-річному львів’янину та відібрав у нього гроші та інші дорогоцінні речі. Сума вкраденого сумарно склала близько 60 тисяч гривень.

З цього приводу тернопольчанина запросили і відділ поліції для надання свідчень, проте під час розмови з поліцейськими чоловік вскочив на підвіконня. У поліції припускають, що такими діями чоловік намагався уникнути відповідальності.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.186 КК України — грабіж. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 4 до 6 років. 

Досудове розслідування триває. 

Читайте також: У Соснівській лікарні побільшає автомобілів "швидкої".