Екс-керівника одного з управлінь Львівської облради підозрюють у службовій недбалості

Нещодавно екс-керівникові одного з управлінь Львівської облради повідомили про підозру за ч.2 ст. 367 ККУ (службова недбалість).

Як повідомили у відділі комунікації поліції, з'ясувалось, що 2006 року управління передало приватному підприємству підвали будинку в центрі міста, площею 405,9 кв. м на 10 років, але при цьому не було зроблено належного контролю за майном, його обліку, інвентаризації та оцінки експертної вартості.

"По закінченню дії договору, він не видав наказів чи розпоряджень щодо проведення повторної експертної оцінки, а також не здійснив жодних дій щодо переукладення договору чи оскарження його умов у судовому порядку (або розірвання). Внаслідок цього, комунальний заклад та обласний бюджет недоотримав коштів на суму у 4,7 мільйона  гривень", - зазначили у поліції.  

Читайте також: На Львівщині засудили екс-голову однієї з РДА, - ФОТО

Відтак, чоловікові повідомили про підозру у вчиненні правопорушення та обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

Колишньому керівнику управління загрожує ув'язнення на 2 - 5 років, позбавлення права обіймати керівні посади на 3 роки та шраф від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Досудове розслідування триває.