Кіно у Львові: прем'єри січня, які не можна пропустити

032.ua розповідає про 6 кінопрем'єр, які показуватимуть у кінотеатрах Львова цього місяця. 

Скло

Події розгортаються у закритій психіатричній лікарні. Тут утримують небезпечних злочинців з розладами особистості. Лікар-психіатр Еліс Тейпл досліджує стан трьох в’язнів. Один з них вважає себе супергероєм, невразливим до будь-яких фізичних впливів. Другий називає себе Містер Скло, адже має дуже крихкі кістки та надзвичайний інтелект. Найнебезпечніший із в’язнів – Кевін Крамб. У ньому одночасно уживаються 23 різних особистості.

Країна: США,

Жанр: драма, хоррор, містика,

В головних ролях: Джеймс Мак-Евой, Брюс Вілліс, Семюел Л. Джексон, Аня Тейлор-Джой, Сара Полсон, Спенсер Тріт Кларк,

Прокат: з 17 січня 2019-го,

Тривалість: 129 хв,

Вікові обмеження: 16+.

Читайте також: Як виглядали старі різдвяні листівки, надруковані у Львові

Марія - королева Шотландії

Історична драма розповідає про конфлікт між претендентками на англійський трон у XVI столітті, де володарює Єлизавета І, відома своєю добротою та обітницею ніколи не виходити заміж. Після смерті французького короля його вдова Марія Стюарт повертається до Шотландії. Вона була королевою цієї країни від народження, а тепер висловлює свої права і на англійський престол. Жодна з королев не планує поступатися.

Країна: США,

Жанр: біографія, драма, історія,

В головних ролях: Марго Роббі, Сірша Ронан, Джемма Чан, Девід Теннант, Гай Пірс, Джо Елвін, Іен Гарт, Джек Лауден,

Прокат: з 17 січня 2019,

Тривалість: 125 хв,

Вікові обмеження: 16+.

Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа

Бойовик є продовженням однойменного фільму 2015 року та восьмим фільмом про Роккі Бальбоа. Головний герой фільму, досвідчений боєць Адоніс Крід готується до важливого бою. Поза рингом у спортсмена виникли проблеми, розв’язати які потрібно якнайшвидше, аби гідно виступити у поєдинку. Це не так просто і процес тренування ускладнюється тим, що майбутній суперник Кріда пов'язаний з труднощами у його житті.

Країна: США,

Жанр: бойовик, драма, спорт

В головних ролях: Сильвестр Сталлоне, Дольф Лундгрен, Майкл Б. Джордан, Тесса Томпсон, Вуд Гарріс, Рассел Горнсбі

Прокат: з 24 січня 2019,

Тривалість: 130 хв.

11 дітей з Моршина

Всім відомо, що Моршин був заснований на місці падіння метеорита, який багатий на рідкісний метал - осмій. В бажанні заробити легкі гроші, працівниця Сніжана вирішує обдурити всіх і заволодіти коштовним об’єктом. Все б нічого, якби на її шляху не з’явилися 11 дітей з Моршина. Згуртувавшись в єдине ціле заради єдиної мети, вони розпочинають боротьбу з несправедливістю.

Країна: Україна,

Жанр: комедія, пригоди,

В головних ролях: Володимир Горянський, Гарік Корогодський, Олександр Скічко, Олена Лавренюк, Ольга Фреймут, Анатолій Анатоліч, Сергій Бабкін, Сніжана Бабкіна та інші,

Прокат: з 3 січня орієнтовно до 16 січня 2019,

Тривалість: 88 хв,

Вікові обмеження: 0+.

Мері Поппінс повертається

Події розгортаються в Лондоні періоду кризи. Майкл Бенкс береться за тимчасову роботу в одному з лондонських банків, тому самому, де раніше працювали його батько та дід. Для нього та його трьох дітей настали непрості часи. Сім'я важко переживає раптову смерть дружини Майкла, отож будинок перебуває в стані постійного хаосу, незважаючи на всі зусилля їхньої добродушної економки Елен. Сувора дійсність і тягар втрати важким каменем лягли на плечі сім'ї, і дітям доводиться брати на себе дорослі обов'язки, занадто швидко розлучаючись з безтурботним дитинством.

Країна: США,

Жанр: мюзикл, фентезі, сімейний,

В головних ролях: Емілі Блант, Анджела Ленсбері, Меріл Стріп, Лін-Мануель Міранда, Колін Ферт, Емілі Мортімер

Прокат: з 3 січня до 23 січня 2019,

Тривалість: 131 хв,

Вікові обмеження: 0+

Снігові перегони

З хлопчика на ім’я Френкі друзі іноді глузують через його велетенські окуляри. Проте? нікому і в голову не прийде сумніватися у його таланті. Він найкраще з усіх розуміється на конструюванні санок. Разом зі своїми друзями Френкі майструє санчата аби перемогти у перегонах своїх запеклих супротивників Зака та Чарлі. Нові санчата просто неймовірні і здатні розвивати небачені до того швидкості, але за крок до фінішу вони зупиняються. Немає про що навіть думати! Звісно ж в поломці винні Зак або Чарлі. Перемога у наступному заїзді друзям потрібна як ніколи.

Країна: США,

Жанр: мультфільм, анімація, комедія, сімейний,

В головних ролях: Ноель Фішер, Анджела Галуппо, Доун Форд,

Прокат: з 3 січня до 23 січня 2019.

Тривалість: 87 хв,

Вікові обмеження: 0+.

Усі фото: planetakino.ua

Нагадаємо, раніше 032.ua писав про те, де покататися на лижах неподалік Львова.

Більше інформації про розклад кіносеансів та інші події у Львові шукайте у нашому розділі "Афіша"

Новини компаній
13:00, Сьогодні