Львів'ян запрошують безкоштовно переглянути найдобрішу рекламу

26 вересня о 19:00 у "Планеті кіно" (вул. Під Дубом, 7Б), у рамках фестивалю соціальної реклами "Molodiya Festival", у Львові влаштують безкоштовний показ соціальної реклами Charity Ads.

Як повідомили організатори події, глядачам покажуть і розкажуть про найкращі приклади благодійних акцій у світі, щоби надихнути на добрі справи, - передає 032.ua.

"Ролики готували у співпраці зі словенським фестивалем креативності "Golden Drum". Більшість контенту – зі свіжих фестивальних шортлистів", - розповіла співзасновниця фестивалю "Молодія", Наталя Шевчук.

Читайте також: Луція Фрей: одна з перших жінок-неврологів, родом зі Львова, - ВІДЕО

Головна тенденція події цього року - акцент на правах людини (інклюзія, рівність) та захисті природи (боротьба зі змінами клімату, етичне ставлення до тварин).

Показ відбудеться у #ЩедрийВівторок — це всеукраїнський день добрих справ. У 2018 році Україна офіційно долучилася до міжнародної благодійної спільноти Giving Tuesday.

Щороку у понад 150 країнах світу мільйони людей у вівторок, після Дня подяки, влаштовують акції на користь благодійних організацій, розповідають про це в соціальних мережах і закликають робити добрі справи. Організатори львівської події сподіваються, що мешканців Львова показ реклами надихне на добрі справи.

Вхід на показ соціальної реклами вільний, за попередньою реєстрацією.