Тест-драйв закладів Львова: ідемо в кулінарну студію “Банзай”, де готують суші

На сайті 032.ua триває некомерційний спецпроект "Тест-драйв закладів Львова". Минулого разу ми писали про  ресторан  "Ляфінаж", що у проїзді Крива Липа.

Сьогодні ми розповімо вам про заклад під назвою “Банзай”, де готують суші, а також, де можна замовити суші з доставкою. 

Рейтинг закладу у Google – 4,6 із 5. 

Розташування

Ресторан “Банзай” розташований на вулиці Чайковського,26 неподалік від філармонії та площі Маланюка. Дійти сюди із площі Ринок можна за 10 хвилин, від Оперного - за 14 хв і від університету ім. Івана Франка - за 9 хв. 

Інтер'єр 

Перше, що бачиш, коли заходиш у цей заклад - це міні-крамничку. Тут можна придбати різноманітні види рису, норі і соусів. Словом, усе для суші. 

Поруч розташований зал, де можна замовити і скуштувати суші.

Приміщення невелике. Загалом, тут є близько 10 столиків. Інтер'єр виконаний у сучасному модерному стилі. Тут приємне освітлення, є два вікна, кондиціонер, втім, доволі шумно. Оскільки столики розташовані один біля одного, можна почути про що говорять інші відвідувачі. 

Тепер розгляньмо меню. Виглядає воно ось так: 

У закладі можна замовити різноманітні суші,салати, десерти, супи, локшину, рис, гарячі закуски, а  випити - каву, чай чи інші напої.  

Тепер поговорімо про ціни.

Що по чому 

Гарячі закуски у закладі коштують від 20 і до 199 гривень. Сирний суп з судаком, який подають разом із хрусткою цибулькою і рисовими чіпсами, коштує 88 гривень. Якщо захочете з'їсти тут рис-карі з лососем, то доведеться заплатити 99 гривень, а якщо рис з куркою - то 59 грн. 

Овочевий салат з сиром тофу і горіховою заправкою коштує 64 гривні, салат з слабосоленим лососем і апельсином - 135 грн.

А тепер про ціни на суші.  Отже, теплі роли тут продають від 98 гривень, макі - від 30 грн, нігірі - від 87 грн. Найдешевші роли тут можна замовити за 61 грн - це сирний рол із такими сирами: філадельфія, віола, тофу. До них також додається кунжут. Найдорожчий рол тут називається "Шалений дракон". Коштує він 173 гривні, а входять туди тигрові креветки в клярі, вугор, сир філадельфія, авокадо, соус унагі і кунжут. 

На вибір тут тільки два десерти. Один можна скуштувати за 50 гривень - це яблучно-грушевий штрудель з імбиром та морозивом. Інший - за 55 грн - це кокосова пана-кота із манговим пюре. Що стосується напоїв, то еспресо тут коштує 18 гривень, а чай - 35 гривень. 

Традиційно, публікуємо сторінку із меню:

Що ми замовили?

Ми переглянули меню і вирішили замовити роли "Червоний дракон лайт", куди входить: лосось, крем-сир, авокадо, айсберг, ікра тобіко, а також роли "філадельфія з лососем" (4 порції). 

Ще ми замовили хікарі з лососем (2 порції), нігірі з лососем, макі з лососем і сирний рол.

З напоїв ми замовили: глінтвейн, пиво і холодний м'ятний чай. 

Ось, як виглядало замовлення:

Сервіс 

Обслуговування тут на доволі хорошому рівні. Офіціанти ввічливі та привітні. І навіть готові працювати допоки із закладу не піде останній клієнт.

Із мінусів -  треба довго чекати на замовлення. І це помітили не лише ми, а й інші відвідувачі закладу, які залишили відгуки в мережі:

Це місце

Вбиральня у закладі одна, як для чоловіків, так і для жінок. Загалом тут прибрано та чисто. Зауважень у нас немає. Тільки от розчарувало те, що вбиральня не облаштована для людей із інвалідністю. 

Наш рахунок 

Чек тут приносять ось у такому вигляді:

За дев'ять порцій суші, а також глінтвейн, пиво і холодний м'ятний чай ми загалом заплатили 1 130 грн. 


Наші враження 

У кулінарній студії "Банзай" є великий вибір суші. Щоправда, сетів для великої компанії, які пропонують інші заклади японської кухні, тут немає. 

У закладі ввічливе обслуговування, а ще смачно готують, втім, треба бути готовим довго чекати на замовлення. 

Інтер'єр кулінарної студії сучасний, але місць для відвідувачів тут небагато. 

***

Нагадаємо, що цей спецпроект не має нічого спільного з рекламою, автори висловлюють в ньому особисті суб'єктивні враження  від відвідування кафе і ресторанів, а також оплачують рахунок самостійно !!!

У коментарях до цього матеріалу Ви можете пропонувати заклади для майбутніх випусків рубрики.

Наступний матеріал в рамках цього спецпроекту буде опублікований на нашому сайті 20 вересня. 

Більше випусків спецпроекту "Тест-драйв закладів Львова" шукайте ТУТ.

Текст та фото: Ірина ТРУШ. 

*Повне або часткове копіювання матеріалу без письмової згоди редакції забороняється і вважається порушенням авторських прав.