Поблизу Львова поліція затримала водія Олега Синютки, - ФОТО

Увечері середи, 5-го вересня, поліція на трасі Київ - Чоп, за підозрою у водінні в нетверезому стані затримала водія керівника Львівської області Олега Синютки.

Першим про цю подію на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук написав  координатор спільноти "Варта-1", Ігор Зінкевич.

За його інформацією, чоловіка за кермом автівки "Skoda" зупинили близько 20:45, в населеному пункті Солонка, що поблизу Львова.

Водій Олега Синютки відмовився проходити перевірку на драгері та поїхав з правоохоронцями проходити медогляд.

Згодом інформацію щодо затримання водія керівника Львівщини підтвердила керівник департаменту внутрішньої політики ЛОДА Ольга Березюк.

У своєму дописі в соціальній мережі Фейсбук вона зазначила, що водій перебував за кермом не службового, а власного автомобіля. 

Вона також додала, що в ЛОДА наразі чекають результатів перевірки.

Як повідомили кореспонденту 032.ua у прес-службі патрульної поліції Львівскої області, патрульні зупинили водія за те, що він зупинив свою автівку в недозволеному місці.

Під час спілкування з чоловіком, патрульні запідозрили, що він може перебувати у нетверезому стані та запропонували йому пройти перевірку. Водій спочатку погодився поїхати з патрульними в медичний заклад, але вже в лікарні відмовився проходити тест.

В підсумку, інспектори склали на 30-річного водія протокол за ст. 130 КУпАП.

Читайте також на нашому сайті:

Львів'ян попереджають про можливі сильні зливи та шквал.