Попередні результати виборів на Львівщині: «Свобода» – 37,9%, «Батьківщина» – 35,6%

Як висловився голова Львівської ОДА Михайло Костюк, рівень організації виборів на Львівщині та їх результати підтверджують виконання зобов’язань про забезпечення прозорого, чесного і демократичного виборчого процесу.

Застерігаю усіх, щоб ніхто не думав братись до тиску, залякувань та безпідставних звинувачень, і не переходив межу законності, піддаючись спокусі прислужитись тій чи іншій політичній силі

Так, згідно з попередніми даними, ВО «Свобода» отримала 37,93%, Об’єднана опозиція «ВО «Батьківщина» набрала 35,62%, Удар – 14,35%, Партія регіонів – 4,74%.

За словами М.Костюка, намагання окремих політиків вивести голову обласної державної адміністрації на порушення закону є марними. «При наявності подібної інформації раджу цим політикам звернутись із відповідною заявою у правоохоронні органи, пам’ятаючи про відповідальність за надання неправдивої інформації», - попередив він.

«Я, як голова Львівської обласної державної адміністрації, залишаю за собою право звернутися в суд з заявою про підрив ділової репутації, образу честі та гідності, - заявив Михайло Костюк. - Тому застерігаю усіх, щоб ніхто не думав братись до тиску, залякувань та безпідставних звинувачень, і не переходив межу законності, піддаючись спокусі прислужитись тій чи іншій політичній силі».