У Львові з’явилося 13 нових світлофорів

Як зазначили у ЛКП «Львівавтодор», наразі всі вони працюють у тестовому режимі.

Зокрема, у п’яти спостерігаються перепади у роботі. Зараз компанія «Сварко» тестує ці світлофори на предмет якості електроживлення. Йдеться про світлофорні об’єкти на пр. Свободи – пр. Чорновола, пл..Різні – пл. Торгова, вул. Личаківська-Мечнікова, вул. Личаківська – Котика, пішохідний перехід на вул. Чернівецький.

«Наше основне завдання – адаптувати світлофори до наших умов, - каже начальник відділу автоматизованих систем керування рухом ЛКП «Львівавтодор» Мирослав Туркевич. - Світлофори у Львові знаходяться у певній категорії електроспоживання, і її потрібно міняти. Технічні умови на роботу світлофорів видавалися десятки років тому. З шести районів Львова тільки Галицький, Залізничний та частково Личаківський перевірили диспетчери Львівобленерго».

Нагадаємо, світлофори влаштовано на вул. Коновальця – Мельника, вул. Мельника – Чупринки, вул. Чупринки – Горбачевського,  вул. Городоцька – Ярослава Мудрого, вул. Городоцька – Озаркевича, вул. Городоцька – Гоголя, пр. Свободи – пр. Чорновола, пл..Різні – пл. Торгова, вул. Личаківська — Мечнікова, вул. Личаківська – Котика, пішохідний перехід на вул. Чернівецький, вул. Чернігівська – Личаківська.

Загалом, відповідно до проекту з ЄБРР, буде встановлено 28 світлофорних об’єктів вздовж трамвайних маршрутів № 2 та № 6 і облаштовано 1 пішохідний перехід на перехресті вул. Шевченка-Городоцька.

Усі роботи заплановано завершити до 19 жовтня 2013 року. За рахунок коштів ЄБРР фінансується вартість робіт на 2 млн. 705 тис 414 євро, інформує прес-служба ЛМР.