Журналісти 032, в рамках спецпроекту “Тест-драйв закладів Львова”, продовжують відвідувати заклади громадського харчування у нашому місті і писати свої враження про них. Цього разу ми розповімо вам про паб “Kogut”, який нещодавно відкрили на вулиці Костюшка, 6.
Перші враження та інтер'єр
Паб "Kogut" відкрили у приміщенні, де раніше був ресторан "Дель Песто". Свого часу ми були у "Дель Песто" (наш тест-драйв ТУТ) і можемо сказати , що інтер'єр зазнав незначних змін. У пабі є кілька залів.
Ось, як виглядає верхній зал:
А ось, як виглядає нижній зал:
Як бачите, столики у пабі, здебільшого, призначені для великої компанії, тому сюди можна сміло приходити з друзями і не переживати, що комусь не знайдеться місця.
Але, особливість закладу не стільки в його інтер'єрі, як у кухні. Тому переходимо до меню.
Меню:
У ресторані "Kogut" акцент кухні зроблений на м’ясі, яке готують у хоспері. Це така спеціальна закрита іспанська піч, яку топлять деревним вугіллям та яка зберігає перевагу живого вогню. В меню закладу можна побачити хоспер-страви, шашлик, бургер-лаваш, риба, ковбаски, гарніри, закуски, супи, салати, десерти та напої.
Виглядає меню ось так:
Що по чому
Салат із свіжих овочів у грецькому стилі з лимоном у пабі коштує 51 гривню, теплий салат із смаженої курячої грудинки, бекону, хоспер-печериць та томатів – 65 гривень, курячий бульйон – 32 гривні, крем-суп з печериць – 45 гривень, а панські чанахи – 51 гривню. Що стосується хоспер-страв то свинні реберця грильовані з маринованою цибулею у пабі коштують 42 гривні, свинні реберця у пікантній глазурі 44 гривні, курячі крильця у медовій глазурі з хрумкими овочами 39 гривень. Скуштувати бургер у пабі можна за 82 гривні, випити чаю за 29 гривень, а американо – за 21 грн.
Що ми замовили:
Так, як заклад позиціонує себе, як хоспер-паб, ми замовили хоспер-страву, а саме: грильовані свинні реберця з печеною картоплею та овочами гриль за 235 грн. З напоїв ми обрали два пива – одне безалкогольне, а друге кроненбург бланш.
Ось, як виглядало наше замовлення:
Це місце
У закладі є дві вбиральні - одна для чоловіків, інша - для жінок. Усюди чисто. Жодних зауважень у нас немає.
Скільки коштує поїсти у пабі
За грильовані свинні реберця з печеною картоплею і овочами гриль та два пива ми заплатили 300 гривень.
Про інтер'єр, ціни та меню ми вам уже розповіли. Тепер час ділитися своїми враженнями. Отже:
Що нам сподобалось?
Обслуговування – офіціанти закладу дуже привітні та ввічливі.
Що не сподобалось?
Найбільшим нашим розчаруванням був час очікування замовлення. Напої нам принесли швидко, а от основну страву - ні. Нам прийшлось чекати 42 хвилини і 45 секунд, допоки нам її принесли.
Ще одна річ, яка нас розчарувала у цьому закладі - це те, що тут проблеми із інтернетом. У пабі є Wi-Fi, втім, коли ми попросили офіціанта сказати нам пароль, він відповів, що інтернет наразі не працює і зараз вони намагаються вирішити цю проблему.
Окрім цього, хоч заклад і розрахований на велику компанію, поспілкуватись один з одним тут дуже складно, оскільки музика у пабі грає аж занадто голосно.
А тепер оцінки:
Інтер'єр та атмосфера- 7 з 10.
Обслуговування - 5 з 10. Офіціанти були привітні, але чекати на основну страву аж 42 хвилини - це занадто
Їжа - 8 з 10. У цьому пабі доволі смачно.
Чистота - 10 з 10. У всіх залах, а також у вбиральні було чисто.
Ціни- середні.
* Примітка
Цей спецпроект не має нічого спільного з рекламою, автори висловлюють в ньому особисті суб'єктивні враження від відвідування кафе і ресторанів, а також оплачують рахунок самостійно !!!.
У коментарях можете пропонувати заклади для майбутніх випусків рубрики.
Більше випусків спецпроекту "Тест-драйв закладів Львова" ви знайдете ТУТ.
Автор матеріалу: Ірина ТРУШ.