У Львові має з’явитися садок на 120 місць

Міський голова Львова Андрій Садовий анонсував будівництво дитячого садочку по вул. Княгині Ольги, 1-5.

Цю земельну ділянку, відповідно до підписаного Меморандуму, Міністерство оборони має передати громаді міста, - повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Зі слів очільника Львова, садочок по вул. Княгині Ольги повинен мати орієнтовно 120 місць для дітей.

Для будівництва споруди, Андрій Садовий планує внести корективи у Меморандум з Міноборони. До кінця тижня у міськраді обіцяють підготувати усі необхідні для цього документи.

«Є земля Міністерства оборони, вони самостійно розпоряджаються своїми землями, місто тільки приймає рішення щодо того, чи законним буде це будівництво з точки зору дотримання ними всіх норм», - прокоментував міський голова Львова.

Як повідомлялося раніше, ЛМР дозволила збудувати 2 багатоповерхівки з садочком і парковкою на території військового містечка №1 (вул. Кн. Ольги, 1-5). Згідно з проектом рішення, на ділянці, площею 6,3127 га, має бути два будинки на 10 поверхів, з вбудованими нежитловими приміщеннями, місцями для зберігання авто та дитячим садочком з групами короткотривалого перебування дітей.

Нагадаємо, через спалах кору на Львівщині продовжили канікули у школах, а нещеплених дітей не допускатимуть до навчання.

Читайте також:

Як атмосферно провести свята у Львові без снігу.