Не пропустіть: 7 головних львівських новин за цей тиждень

Згадуємо найбільш обговорювані новини тижня, які трапилися у період з 13 до 19 листопада.

У поліції назвали причину виникнення пожежі на ринку “Галицьке перехрестя”

Працівники поліції з'ясували, чому в неділю, 12 листопада, ввечері на території ринку “Галицьке перехрестя” виникла пожежа. Займання сталося у приміщенні, де готують чебуреки.

У Львові для потреб області закупили дві нові карети швидкої допомоги

14 листопада презентували два нових автомобілі швидкої допомоги вітчизняного виробництва, які придбали для Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

У Львові може зрости вартість проїзду в автобусах: чому, коли і на скільки

Як розповів сайту 032.ua заступник міського голови з питань ЖКГ Сергій Бабак, за попередніми розрахунками, вартість проїзду може піднятися до 6-7 гривень.

Депутати затвердили бюджет міста Львова на 2018 рік

16 листопада, у ходії сесії Львівської міськради, депутати 47 голосами затвердили бюджет міста Львова на 2018 рік із запропонованим правками бюджетної комісії ЛМР. За словами директора департаменту фінансової політики ЛМР Олега Іщука, у запропонованому бюджеті міста враховано все те, що необхідно для нормального поточного життя Львова.

УПЦ звинуватила Володимира Гірняка у розпалюванні релігійної ворожнечі

17 листопада голова юридичного відділу УПЦ протоієрей Олександр Бахов публічно звинуватив заступника голови Львівської облради Володимира Гірняка у втручанні у внутрішні справи парафій, розпаленні ворожнечі та лобіюванні інтересів УПЦ КП.

Василя Пилип'юка поховають на Личаківському цвинтарі

18 листопада раптово помер Заслужений діяч мистецтв України, фотохудожник Василь Пилип’юк. Прощання із видатним українцем відбудеться 19 та 20 листопада, поховають митця на Личаківському цвинтарі.

Стрітенському храму у Львові подарують унікальну святиню

У Львові анонсували появу нової реліквії — мощей Василя Величковського, які 19 листопада урочисто передадуть у Військовий храм Стрітення Господнього (вул. Клепарівська, 30а).

Більше новин про Львів читайте ТУТ.