Фахівці з’ясували, чим масово отруїлися відвідувачі ресторану "Панська чарка" у Львові

Львівський обласний лабораторний центр оприлюднив результати досліджень продуктів у ресторані "Панська чарка".

Про це повідомляє прес-служба міської ради Львова.

Так, за висновками фахівців, вода в ресторані відповідає санітарно-хімічними показниками, а вміст нітратів в досліджених зразках продуктів, не перевищує допустиму норму. Натомість, спеціалісти виявили бактерії групи кишкової палички та патогенний золотистий стафілокок у п’яти взірцях перевірених продуктів: весільному торті, лососі слабосоленому, паштеті печінковому, шпондері запеченому, фарші м’ясному для приготування слойки.

Нагадаємо, що з 14-го жовтня, після святкування в ресторані, до лікарів за допомогою звернулися 25 осіб, серед яких двоє дітей. 

Станом на середу, 25 жовтня, під наглядом лікарів перебувають 7 пацієнтів. 

Читайте також на нашому сайті: 

Юрій Кужелюк — про транспортні проблеми Львова, техногенну катастрофу та борги за Євро-2012.