Львівський обласний лабораторний центр оприлюднив результати досліджень продуктів у ресторані "Панська чарка".
Про це повідомляє прес-служба міської ради Львова.
Так, за висновками фахівців, вода в ресторані відповідає санітарно-хімічними показниками, а вміст нітратів в досліджених зразках продуктів, не перевищує допустиму норму. Натомість, спеціалісти виявили бактерії групи кишкової палички та патогенний золотистий стафілокок у п’яти взірцях перевірених продуктів: весільному торті, лососі слабосоленому, паштеті печінковому, шпондері запеченому, фарші м’ясному для приготування слойки.
Нагадаємо, що з 14-го жовтня, після святкування в ресторані, до лікарів за допомогою звернулися 25 осіб, серед яких двоє дітей.
Станом на середу, 25 жовтня, під наглядом лікарів перебувають 7 пацієнтів.
Читайте також на нашому сайті:
Юрій Кужелюк — про транспортні проблеми Львова, техногенну катастрофу та борги за Євро-2012.