14 та 15 жовтня у Львові проводять унікальну подію — Ярмарок органічної та натуральної продукції, насичений не лише смачною їжею, але й корисними заходами.
Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.
30 українських виробників із різних областей представлять сертифіковані за євростандартами органічні овочі, яйця, мед, крупи, соки, молоко, сир, ковбасні вироби та регіональну продукцію.
Під час Ярмарку відбуватимуться майстер-класи з сироваріння та випікання галицького сирника.
На заході працюватиме дитяча зона. Для наймолодших є можливість взяти участь у квесті “Кожному овочу свій час” та у тематичній прогулянці “Стежкою смаку”.
Гості Ярмарку також зможуть спробувати вуличну їжу, яку готуватимуть з натуральних та органічних продуктів. А ще - відвідати спеціальні лекції щодо здорового харчування, унікальних сортів насіння, традицій карпатського молочарства та інших важливих тем.
“Родзинкою” події стане презентація Насіннєвої скарбниці України, де представлені особливі сорти насіння з різних регіонів України.
На львівському заході очікують участь спеціальної гості з Італії - АнниКаншієвої, яка є регіональним координатором міжнародного руху Слоу Фуд. Це ініціатива, яка виникла на противагу фастфуду. Рух започаткований в Італії і швидко набуває популярності в усьому світі.
Ярмарок безкоштовний та проходитиме 14 і 15 жовтня з 11:00 до 18:00 у Парку імені Івана Франка.