"Скандальне будівництво на вулиці Личаківській перепродали іншій компанії", - Іван Лозинський

Фото умовне

Личаківський районний суд у червні цього року виніс рішення демонтувати семиповерховий будинок, який будували на вулиці Личаківській, 259. Та виявилося, що фірма-забудовник продала свій об’єкт іншій компанії.

Про це в інтерв’ю нашому виданню розповів  голова Личаківської РА Іван Лозинський.

"Справа в тому, що коли суд виносив рішення щодо цього питання, цим питанням займався юридичний департамент ЛМР. В останній момент будинок був перепроданий на іншу компанію, як так вийшло я не знаю.  Наскільки мені відомо,  тепер необхідно цю судову процедуру пройти знову. Там все починається фактично, з нуля", - зазначив Лозинський.

Ми вирішили звернутися за коментарем щодо скандального будівництва на вулиці Личаківській в мерію Львова. В прес-службі нам наголосили,що ДАБІ просить журналістів не розголошувати цю тему, адже наразі щодо скандального будівництва тривають суди.

В ДАБІ обіцяють прокоментувати ситуацію за 2 тижні. 

Повну версію інтерв’ю з Іваном Лозинським читайте на нашому сайті ТУТ

Нагадаємо, ще у 2015 році мер Львова заявив про необхідність знести новобудову на вулиці Личаківській, 259.

"Архітектор, який проектував цей будинок, самовільно домалював кілька поверхів. Таких архітекторів треба привселюдно позбавляти ліцензії і права працювати", – зазначив у квітні 2015 року Андрій Садовий.

А вже у квітні цього року забудовник намагався оскаржити рішення ДАБІ щодо заборони будівництва, однак Львівський апеляційний адміністративний суд прийняв рішення не на користь представників забудовника.