Справу хабарника Юрія Гольця передали до суду

Військова прокуратура Західного регіону України завершила досудове розслідування щодо колишнього керівника  управління житлового господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Юрія Гольця.

Про це кореспонденту 032.ua повідомили у прес-службі Військової прокуратури Західного регіону України.

За інформацією прокуратури, кримінальна справа щодо колишнього посадовця мерії Льввоа вже передана на розгляд у Франківський районний суд.

Нагадаємо, як повідомляло раніше наше видання, у листопаді минулого року у справі Грибовицького сміттєзвалища прокуратура Львівської області оголосила про підозру і уже екс- начальнику управління житлового господарства Львівської міськради Юрію Гольцю. Звинувачення стосувалися питання діяльності департаменту житлового господарства та інфраструктури в частині контролю дій ЛКП "Збиранка" щодо складування сміття та обвалу на полігоні в Грибовичах.

Згодом, Галицький районний суд Львова обрав запобіжний захід Юрію Гольцю і за цим рішенням його було відпущено під особисте зобов’язання. 

Втім, вже незабаром Юрія Гольця затримали співробітники СБУ та військової прокуратури на одержані хабара у розмірі  вісімдесят тисяч гривень. Згодом, Юрій Голець сплатив 2 млн грн. застави і вийшов із СІЗО