Завтра розпочинається капітальний ремонт вул. Личаківської: все, що треба про це знати

Завтра, 24 березня, розпочинається капітальний ремонт вул. Личаківської. 032.ua зібрав для вас найактуальнішу інформацію про те, як проходитиме ремонт. 

Скільки часу триватиме ремонт?

Ремонт вулиці Личаківської триватиме 8 місяців. Здійснюватимуть його у три етапи. Перший етап - це роботи на перехресті вул. Личаківської з вул. Мечнікова, щоб трамвай № 7 курсував за своїм маршрутом. Другий етап - роботи на ділянці до вул. Б. Котика. І третій етап - від вул. Б. Котика до вул. Пасічної.

Як громадський і приватний транспорт буде здійснювати об'їзд?

Під час закриття вул. Личаківської громадський транспорт буде здійснювати об’їзд по вул. Некрасова у два боки, а приватний транспорт по вул. Репіна – вул. Сагайдачного – вул. Круп’ярська теж у два боки.

Ось схема:

Як курсуватимуть трамваї?

Трамвай № 2 курсуватиме за маршрутом: від вул. Коновальця – вул. Дорошенка – вул. І. Франка –  до Академії Мистецтв, та у зворотному напрямку;

Трамвай № 7 – курсуватиме за маршрутом: від вул. Шевченка – вул. Підвальна – вул. І.Франка – вул. Сахарова – до Аквапарку та у зворотному напрямку. Згодом, коли відремонтують перехрестя вул. Личаківська-Мечникова трамваї №7 будуть їхати за маршрутом: вул. Мечнікова – вул. Некрасова – вул. Вахнянина.

Трамваї № 10, не курсуватимуть взагалі.

Нагадаємо, сьогодні у Львові для руху транспорту закрили вул. Бальзака.

Читайте також на нашому сайті: Львівські таксисти хочуть, щоб “Uber” і “Яндекс-таксі” покинули Львів