Чебуреки, французькі млинці і бельгійська вафля: що у центрі Львова можна поїсти “на ходу”

Шалений ритм сучасного життя змушує львів'ян все частіше їсти "на ходу". Аби ви не думали, що у центрі Львова продають тільки хот-доги, шаурму і чізбургери, а кожного разу пробували щось нове,  032.ua створив добірку закладів, де можна швидко замовити їжу і взяти її з собою.

Одразу зазначимо, що в цей огляд не потрапили заклади вуличної їжі у які для того, щоб щось купити треба заходити всередину.

Київська перепічка.

На площі Ринок можна скуштувати київської перепічки.

Перепічка з сосискою коштує тут 10 гривень, з картоплею і м'ясом – 12 грн. Також тут можна купити пиріжки з капустою, і з картоплею по 7 грн., а за 8 грн. з лівером або з печерицями і картоплею.

До речі, скуштувати перепічку можна і на пр. Свободи біля Оперного театру. Ціни там такі ж, як і тут.

Бельгійська вафля.

На вулиці Краківській продають бельгійську вафлю. Сама вафля коштує 10 гривень. На вибір, ви можете до неї додати різні інгредієнти,наприклад, банан з вершками (22 грн), нутеллу з бананом (27 грн) або ж просто дві кульки морозива (26 грн).

Італійська пекарня.

Неподалік на тій ж вулиці Краківській працює італійська пекарня.

Тут можна купити шматок піци за 25 гривень.

Французькі млинці.

Схоже на вулиці Краківській зібрані страви із всіх народів світу, бо поблизу Вірменського храму на тій ж вулиці Краківській продають французькі млинці.

Млинець із сиром та грибами тут коштує 35 гривень, із шинкою та сиром 33 гривні, а з бананом і нутеллою 29 гривень.

Чебуреки.

Біля входу у ринок Добробут можна купити чебуреки. Чебуречна тут працює уже дуже давно і користується неабиякою популярністю у львів'ян. Напевно, через те, що тут дешево. 

Чебурек з картоплею та грибами обійдеться вам у 13 гривень. Таку ж суму треба буде заплатити за чебурек з сиром або з м'ясом. Мікс (м'ясо+ сир) буде коштувати 14 гривень.

Пиріжки.

На вулиці Словацького, навпроти Головної пошти, можна купити пиріжки з різноманітною начинкою. Це, до речі, теж дуже популярне місце у Львові, бо пиріжки з гречкою і картоплею тут коштують 5 гривень 25 копійок, з зеленою цибулею і яйцем – 7 грн, з капустою – 5,50, а з корицею 6,50.

Також тут продають чебурек за 12 гривень, ватрушку із сиром за 7 грн., слоєні пиріжки з м'ясом за 11 гривень. 

Читайте також на нашому сайті:

ТОП-6 закладів Львова за версією користувачів Foursquare, де можна скуштувати смачну піцу.

Тест-драйв закладів Львова: де у місті можна поїсти равликів і скільки це коштує (ФОТО).

"Сoffee to go": ТОП-10 закладів Львова, де можна взяти каву у своєму горнятку із знижкою.

Тест-драйв закладів Львова: снідаємо в ресторації Бачевських (ФОТО).

Авторка матеріалу Ірина ТРУШ. 

Повне або часткове копіювання цього матеріалу без дозволу редакції забороняється і вважається порушенням авторських прав.