Львівські діти з обмеженими можливостями поїхали в «Артек»

Лауреати обласного фестивалю для дітей з функціональними обмеженнями оздоровлюватимуться в «Артеці», повідомила прес-служба Львівської ОДА.

27 травня 24 лауреати Львівського обласного фестивалю для дітей з функціональними обмеженнями “Повір у себе” відбувають в ДПУ МДЦ «Артек» для оздоровлення.

Як повідомив директор Львівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ярослав Бордіян, з 28 – 29 травня по 17 – 18 червня для таких дітей в „Артеці” буде організована спеціалізована зміна.

Обласний фестиваль для творчо обдарованих дітей з функціональними обмеженнями “Повір у себе” відбувся 22 травня. Його організували Львівський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з ЛОДО „Галицьке коло”.

Захід проходив у Львові на телестудії Львівської обласної державної телерадіокомпанії в рамках проведення дитячої передачі «Хатка Левенятка».

Метою фестивалю є привернення уваги державних, громадських організацій до проблем творчо обдарованих дітей та молоді з функціональними обмеженнями, допомога в їхній адаптації до умов сучасного життя.

Участь у фестивалі взяли 100 дітей з функціональними обмеженнями з різних міст та районів Львівської області. Наприкінці заходу усі учасники отримали грамоти та подарунки.