Мер Одеси зіграє із львівськими посадовцями у футбол

У рамках проведення днів Одеси у Львові на стадіоні «Україна» відбудеться дружній матч між депутатами та посадовцями мерії Львова й Одеси. У першому таймі матчу зіграє міський голова Одеси Олексій Костусєв (на фото).

Про це повідомили в прес-службі міькради.

Нагадаємо, сьогодні Львів зустрічає Дні Одеси. Торік Львів започаткував промоційний проект – презентацію міста у інших містах України та Європи. Дні Львова успішно пройшли в Луганську, Одесі, Києві, Запоріжжі, тощо. Перший візит-відповідь здійснили до Львова луганчани. Одесити – другий. Відтак, уже сьогодні і завтра львів’ян знайомитимуть зі своїми традиціями мешканці Одеси.

«Конкурувати ми будемо в одному – хто більше привітний, хто краще нагодує і розвеселить гостей. Суперництво не для нас.

Львів і Одеса – два дуже цікаві міста. Кожне має свою родзинку. Львів – єдиний і неповторний. Одеса також єдина і неповторна. І в цьому ми схожі. У Львові дуже цінують традиції. В Одесі ми також дуже цінуємо традиції. Це теж об’єднує.

Сьогодні ми привезли велику делегацію з Одеси – майже 100 людей, переважно це творчі особи: художники, фотохудожники. Ми приїхали розповісти про наше місто, щоб краще ознайомитись з неперевершеним Львовом. Нас значно більше речей об’єднує, ніж роз’єднує. Хочу, щоб якомога більше одеситів побувало у Львові, хочу, щоб багато львів’ян приїжджало в Одесу», - зазначив мер Одеси Олексій Костусєв.

«У нас нема моря, яке є в Одесі. В Одесі нема гір. Тому треба приїжджати в Карпати, до Львова. Ми можемо один одного доповнити», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Також у програмі святкувань сьогодні – спільний матч на стадіоні «Україна», джазовий концерт у ресторані «Mons Pius».