Аеропорт «Львів» запускає доступні рейси до Польщі

16 травня польські авіалінії Eurolot SA відкриють нові рейси зі Львова до Кракова і Вроцлава, повідомляє прес-служба міськради.

Авіасполучення з Краковом буде проводитися чотири рази на тиждень: щопонеділка, щосереди, щоп’ятниці і щонеділі. Літаки до Вроцлава відлітатимуть щосереди і щонеділі. Найдешевші квитки коштуватимуть 48 євро, діти до двох років літають безкоштовно, а молодь до 18 років матиме 50% знижки. Перевізник не стягує додаткових оплат за багаж, кожен пасажир може зі собою взяти валізу до 20 кг i 6-кілограмову ручну поклажу.

«Краків і Вроцлав – одні з найбільш популярних польських туристичних напрямків. Щороку їх відвідує 11 млн. туристів, які захоплюються історичною архітектурою і неповторним кліматом. Цього літа два міста переживуть додаткове навантаження у зв’язку з Чемпіонатом Європи з футболу, який розпочнеться в червні. Краків сподівається на приїзд понад 100 тис. фанів футболу, а Вроцлав, як одне з міст, яке організовує чемпіонат, готується прийняти понад 300 тис. вболівальників. Нові польоти зі Львова до Кракова і Вроцлава сполучать найкрасивіші міста в цій частині Європи і дві держави, які організовують ЄВРО-2012. Тішимося тим, що можемо запропонувати українським і польським туристам подорож в комфортних умовах», – говорить Маріуш Домбровскі, директор Eurolot SA.