У Львові регіонали влаштували автопробіг, який «Свобода» назвала шабашем (ФОТО)

У Львові напередодні Дня Перемоги пройшов автопробіг «Естафета пам'яті: Пишаємося великою перемогою!». Таким чином члени Львівської міської організації Партії регіонів та Львівської обласної організації ВМГО «Молоді регіони» вшанували пам’ять загиблих у роки Другої світової війни.

Участь в автопробізі до Дня Перемоги взяло близько 30 автомобілів, прикрашених державною та партійною символікою. За словами організаторів, вони хотіли духовно об’єднати регіони та жителів України у спільному прагненні висловити безмірну вдячність і повагу ветеранам війни, віддати шану загиблим воїнам та жертвам війни, які дарували нам право на життя і захистили країну та світ від смертельної загрози.

Проте автопробіг викликав критику зі сторони ВО «Свобода».

«Зранку Львовом їздять 20 автомобілів із представниками молодіжної організації Партії регіонів - «Молоді регіони», розмахуючи партійними прапорами. Я хочу нагадати, що сьогодні в усій Європі, зокрема в Україні та у Львові – скорботний день, люди вшановують пам’ять десятків мільйонів, які загинули у Другій світовій війні. У храмах, на цвинтарях нині засвічують свічки і моляться, а регіонали в цей час влаштували шабаш. Я закликаю Петра Писарчука припинити глумитися над пам’яттю загиблих у війні та невинних мирних жертв того лихоліття, і поводитися цього дня по-людськи, по-християнськи», - заявила голова Львівської обласної організації «Свободи» Ірина Сех.

Нагадаємо, сьогодні відзначають День пам’яті за загиблими в ІІ Світовій війні.