Запрошуємо на перший концерт нового циклу музичних подій від симфонічного оркестру “INSO-Львів” на сцені інноваційного Barvy Hall у Леоленді! Гарантуємо цілковите занурення у світ природи та емоцій через музику одного з найвідоміших композиторів епохи бароко.

Аудіовізуальна сага "Флора" стане справжнім святом та відкриттям для поціновувачів музики та новітніх мультимедійних технологій. Почуйте знамениті твори видатного італійського композитора Антоніо Вівальді, які перенесуть вас у різні пори року, даруючи відчуття єднання з природою та її змін. Знаменитий цикл концертів "Пори року" передає атмосферу і настрій кожного сезону. Перша частина "Весна" сповнена легкості й життєвої енергії, а її яскраві мелодії зображують пробудження природи, спів пташок та перші теплі сонячні промені. Концерт "Літо" втілює спеку, що чергується з потужними літніми зливами в бурхливих, енергійних пасажах. Мелодії “Осені” нагадують про щедрий врожай, традиції полювання та меланхолію природи, що готується до зимового сну. У заключному концерті "Зима" Вівальді втілює холод та крижані пейзажі, прекрасні, як сама вічність. А справжньою несподіванкою для меломанів стане те, що сольну партію у “Порах року” виконає не лише віртуозна скрипка концертмейстера оркестру Євгена Крука, але й партія віолончелі в руках знаного соліста Дениса Литвиненка.

Доповнить програму з творів Вівальді його розкішний Концерт для чотирьох скрипок зі струнним оркестром. Цей твір захопить вас своєю віртуозністю та динамікою, перевершуючи виступ будь-яких рок-зірок. Тим паче, що солюватимуть у ньому найкращі скрипалі оркестру “INSO-Львів”.

Пориньте у барокову симфонію природи, яка дарує гармонію та єднання зі своїм внутрішнім світом.

Виконавці:

● Академічний симфонічний оркестр “INSO-Lviv” Львівської національної філармонії

● Євген Крук, скрипка

● Денис Литвиненко, віолончель

● Ольга Гугнєва, скрипка

● Андрій Шутка, скрипка

● Олена Кравець, скрипка

● Михайло Солонченко, скрипка