Лісова музична школа — це особливе чарівне місце, де кожен зможе доторкнутися до магічного світу музики. Саме туди поспішає потрапити на навчання славнозвісний хлопчик-звук Дзень-Бум, який тепер, проживаючи на планеті Земля, вирішив поповнити свій музичний багаж знань.

У лісовій школі, як і у справжній музичній школі, є спеціальні музичні класи, які ведуть особливі вчителі та наставники. Після «проходження» такого класу — кожен отримає спеціальну відмітку і, що найголовніше, вміння та знання, аби наприкінці з відзнакою закінчити своє навчання і отримати «золоту медаль» випускника. Також перед кожним концертом, об 11:00 на маленьких слухачів чекатимуть веселі інтерактиви від Центру музичного розвитку “TEMPO”.

Авторка сценарію дійства: Наталія Завісько. Авторка проєкту: Ірина Вакуліна.

Ми підготували для вас нові пропозиції сімейної програми лояльності, збирайтеся гуртом, приходьте з родиною і друзями, а ми попіклуємось про приємні знижки: при купівлі 3-х квитків діє 25%, від 4-х – знижка 50%. Вхід для дітей до 3-х років вільний!

  • Клас ритміки. Вчитель: Гук Стукотук
  • Не зовсім танці й зовсім не фізкультура… Ритміка – це особливий навчальний клас, повз який не пройде ні професійний музикант, ні звичайний меломан. Адже саме на уроці музичної ритміки навчають відчувати музику тілом і відтворювати її рухами, слідкувати за розвитком музичного твору і передавати його за допомогою жестів, а це, погодьтеся, дещо унікальне, трішки незвичне і дуже цікаве заняття.

Виконавці:

  • Академічний симфонічний оркестр Львівської національної філармонії
  • Сергій Хоровець, диригент
  • Олег Пригода, ведучий
  • Василь Когут, ведучий